REHAU на I Всеукраїнської конференції «Комфортний, енергозберігаючий будинок - вимоги нашого часу»

REHAU на I Всеукраїнської конференції «Комфортний, енергозберігаючий будинок - вимоги нашого часу»

Інноваційні рішення REHAU, спрямовані на підвищення енергоефективності, вже давно користуються популярністю мільйонів споживачів по всьому світу. Завдяки своїй якості та екологічності, підтверджені європейськими сертифікатами, наша продукція надійно зарекомендувала себе і на українському будівельному ринку, де активно застосовується як для нового будівництва, так і термомодернізації старого житла.

Проте останнім часом ми спостерігаємо значне зростання попиту на енергоефективні рішення компанії та консультаційну підтримку профільних фахівців, в першу чергу пояснюється зростанням цін на енергоносії та відповідними реформами у сфері ЖКГ, які покликані стимулювати населення впроваджувати енергозберігаючі заходи у власних і комунальних господарствах. Зі свого боку компанія REHAU висловила готовність надати максимальну інформаційну підтримку розпочатих реформ і навіть запропонувати нові рішення, адаптовані під конкретні запити ринку.

В рамках даної ініціативи фахівці REHAU вже приєдналися до ряду заходів під егідою «Держенергоефективності», де презентували можливості застосування європейського досвіду енергозбереження в українських домогосподарствах, а нещодавно взяли участь у Першій Всеукраїнській Конференції «Комфортний, енергозберігаючий будинок - вимоги нашого часу», яка проходила в смт Затока, Одеської обл. з 06.07 по 10.07.2015 р. Заступник директора з міжнародних проектів REHAU Олексій Біленко виступив з доповіддю на тему «Вікна. На що звернути увагу при термомодернізації», а також представив продукцію компанії на виставці сучасних технологій, яка діяла протягом всього заходу.

Загалом, головна дискусія конференції йшла навколо сучасного стану та проблемних питань утримання житлового фонду. І хоча іноді вона перетворювалася на запеклу суперечку (а як відомо, саме в ній «народжується істина»), ми віримо, що спільними зусиллями було знайдено оптимальні шляхи підвищення ефективності і незабаром нас чекає реальне поліпшення ситуації на ринку ЖКГ... звичайно ж, з інноваціями REHAU!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 15644
ВЕГА-ПЛАСТ
Компания ВЕГА-ПЛАСТ КИЕВ запускает проект «Теплый дом»!

Нашим клиентам предлагается установить пластиковые окна в максимальной комплектации (двойной стеклопакет) с енергосберегающей подсистемой. В такую подсистему входят платиковое окно, выполненное на основе профиля Rehau 70, а также система отопления окна.

Подогрев окна выполняется электрической подсистемой, что гарантирует экономию на обогрев всего дома в зависимости от его площади до 5000 евро в год!
31 лип. 2015 р., 18:26
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
Виробництво вікон Viknar`off