Компанія Stadur розширює асортимент!
Stadur
Сэндвич-Панель Stadurlon Profi lTec

Компанія Stadur розширює асортимент!

Німецька компанія Stadur розширює асортимент!

Сендвіч-панель Stadurlon FrameTec складається з екструдованого полістирольного ядра зі спеціальною темно-сірою вставкою StadurFoam та покрита з обох сторін обкладками Stadurlon товщиною 2,0 мм. Панель покрита з двох сторін захисною плівкою.
Для профільних розширень, як підставу для перемичок і пілонів, для монтажу рольставен, для монтажу вікон і дверей або підйомно-розсувних дверей на бетоні, Stadurlon Frametec підходить якнайкраще. Використовувані матеріали є не гниючими і практично не вбирають вологу.

Сендвіч-панель Stadurlon ProfilTec складається з екструдованого полістирольного ядра і двома спеціальними темно-сірими вставками StadurFoam з яких одна є зовнішньою обкладкой. Внутрішня обкладка складається з Stadurlon товщиною 2,0 мм. Панель покрита з одного боку захисною плівкою.
У зв'язку зі зростаючими вимогами щодо поліпшення теплоізоляції для запобігання містків холоду біля порогів для підйомно-розсувних дверей і вхідних дверей ви знайдете правильне рішення застосувавши сендвіч-елементи Stadurlon ProfilTec у своїх конструкціях.

Для монтажу на бетонній основі або наливних підлогах, Stadurlon ProfilTec підходить якнайкраще. Використовувані матеріали є не гниючими і практично не вбирають вологу.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
49041442340 XX XX 49 (0) 4144 / 234 0
Ідентифікатор: 15658