Декоративне скло для дверей і перегородок отримало Red Dot Award
Фото: red-dot.de

Декоративне скло для дверей і перегородок отримало Red Dot Award

Декоративне скло від польського підрозділу Saint-Gobain Innovative Materials sp. відзначено престижною міжнародною премією в галузі дизайну. SGG Master-Soft отримало найвищу нагороду «Кращі з кращих» Red Dot Award 2015.

Журі відзначило якість виконання. Розглядаючи структуру продукту можна розрізнити постійно мінливу форму хвилі. Якщо відійти від скла на відстань, то створюється відчуття, що вся поверхня рухається, як тканинна завіса.

Створити опуклу структуру вдається шляхом прокачування розплавленого скла між двох циліндрів. Також на поверхню наноситься текстуроване гравірування глибиною 1 мм. На виході отримуємо продукт, який забезпечує високу ступінь прихованості і достатню кількість світла.

Завдяки своїй структурі, скло підходить для скління в першу чергу великих площ, наприклад, при виготовленні скляних перегородок, душових кабін, а також дверей, вікон, фасадів, елементів меблів.
SGG Master-Soft можна застосовувати всередині приміщення і зовні.
Випускається товщиною 4 мм (граничні розміри листа 3210х2000 мм) і 8 мм (3300х2040 мм). Оскільки малюнок на поверхні має виражену спрямованість, то необхідно звертати увагу на спосіб різання скла.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 15668