Металопластикові вироби SP 7 Series і SP 8000 успішно пройшли сертифікацію в інституті віконних технологій ift-Rosenheim

Металопластикові вироби SP 7 Series і SP 8000 успішно пройшли сертифікацію в інституті віконних технологій ift-Rosenheim

Всі випробування проведені відповідно з європейським стандартом EN 14351-1, який регулює властивості віконних конструкцій: повітро- і водонепроникність, стійкість до вітрових навантажень, ударостійкість і ін.
Ми дякуємо Бубнову Олексію, главу Асоціації «Учасників ринку вікон і фасадів» за активну участь у процесі отримання компанією Stekloplast сертифікатів відповідності, який зазначив, що «Як кажуть в інституті ift-Rosenheim: «Якість - це не випадковість!»»
«Системний паспорт ift Rosenheim повною мірою підтверджує високу якість продукції Stekloplast та її відповідність сучасним європейським стандартам для віконних виробів і це, безумовно, важлива подія відкриває перед нами і нашими Партнерами нові перспективи для розвитку. Це додатковий аргумент при продажі, тому сертифікований продукт викликає більше довіри у свідомості споживача, а також можливість бути на 100% впевненими у продукті т.к. гарантом цієї впевненості виступає авторитетний інститут віконних технологій ift-Rosenheim». - Зазначила генеральний директор компанії Наталя Єремєєва.
«Вже на сьогоднішній день у ході аудиту нашого виробництва ми змінили близько 50 дрібних і великих бізнес-процесів для того, щоб відповідати вимогам ift-Rosenheim» - зазначив директор виробництва Харитонов Максим Валерійович.
Тепер Stekloplast має право використовувати віконний знак якості «Якість гарантована» власником, якого є Асоціація учасників ринку вікон і фасадів. До цього результату ми рухалися з липня 2013 року - це прекрасний приклад реалізації довгострокових цілей.
Даний системний паспорт дає можливість компанії продовжувати розвиток продажів на зовнішні ринки, а також безперешкодно використовувати СЕ-маркування для готової продукції, з метою її подальшої реалізації на ринок Європи.
У планах Stekloplast до кінця 2015 року отримання ще трьох сертифікатів на вироби: SP 8 Series, SP 4000, SP 2000.
Тепер, Партнери та Клієнти компанії Stekloplast знають, що купуючи вікна SP 7 Series і SP 8000, вони віддають перевагу виробам, якість яких підтверджена авторитетним інститутом віконних технологій ift-Rosenheim.
Довідка:
ift-Rosenheim - всесвітньо діючий інститут, що є впливовою європейською організацією в області СПК і фасадів, яка шляхом досліджень, консультацій, рекомендацій, створення робочих груп і нормативних проектів, проведення програм з сертифікації та семінарів визначає європейські стандарти якості виготовлення, монтажу та експлуатації фасадів будівель , вітрин і віконних систем, презентує новітні тенденції розвитку галузі.
Акредитація Німецькою Радою з Акредитації (нім. DAR або DAP) забезпечує міжнародне визнання ift сертифікатів в інститутах, органах влади та органах ліцензування.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 501 53 XX XX 0800 501 539
0800 501 53 XX XX +380 67 611 2070
Ідентифікатор: 15894
Вікна, двері, балкони REHAU