Під ТМ Stekloplast розпочато виробництво вхідних металевих дверей
Stekloplast

Під ТМ Stekloplast розпочато виробництво вхідних металевих дверей

З травня 2016 року у заводі Stekloplast освоєно новий напрямок - виробництво вхідних металевих дверей. Основною перевагою нового продукту, як і світлопрозорих конструкцій під ТМ Stekloplast, є виняткові енергозберігаючі якості. Високі показники енергоефективності досягаються за рахунок використання фольгованого изолона як утеплювач і додаткового загину профілю, що збільшує товщину дверного полотна і дає можливість встановити два контури ущільнення.
«Фольга із зовнішнього боку утеплювача - добре відображаючий матеріал. Крім того, вона володіє водовідштовхувальним здатністю. Тому укладання фольгованого утеплювача поверх мінеральної вати додатково захищає приміщення від втрати тепла.
Енергозберігаючі двері мають одну важливу конструктивну особливість - при їх виготовленні ми робимо додатковий загин профілю. Що ж ми отримуємо в результаті зайвого вигину? - Збільшення товщини дверного полотна. Відповідно, збільшується внутрішній шар теплоізоляційного матеріалу і є можливість встановити два контури ущільнення », - говорить керівник напряму« Вхідні двері »Шпонька Ольга.
Чинний каталог енергозберігаючих вхідних металевих дверей під ТМ Stekloplast включає три моделі - «Класик», «Афіна» і «Пальміра». Моделі відрізняються декоративним рельєфом зовнішнього металевого полотна, кольором, а також товщиною листа і короба. Тому менеджери компанії мають можливість підібрати оптимальне дверне рішення для кожного покупця.
Всі двері мають сертифікат відповідності та протоколи випробувань.
Крім того, є можливість виготовлення протипожежних і технічних дверей з індивідуальною комплектацією.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 501 53 XX XX 0800 501 539
0800 501 53 XX XX +380 67 611 2070
Ідентифікатор: 16940