REHAU та ПАТ АБ «УКРГАЗБАНК» підписали «Меморандум про стратегічне партнерство та співпрацю»
rehau

REHAU та ПАТ АБ «УКРГАЗБАНК» підписали «Меморандум про стратегічне партнерство та співпрацю»

17 травня 2016 року компанія REHAU та ПАТ АБ «УКРГАЗБАНК» підписали «Меморандум про стратегічне партнерство та співпрацю» у реалізації Державної цільової економічної програми енергоефективності.

АБ «УКРГАЗБАНК» – надійний та динамічний державний банк країни, який є одним з ключових партнерів Державної програми і забезпечує її реалізацію через кредитну програму «Тепла оселя».

REHAU – компанія, яка зарекомендувала себе як надійний постачальник інноваційних енергозберігаючих продуктів та послуг не тільки в Україні, але й по всьому світу. Комплексні рішення REHAU для термомодернізації старого та будівництва нового житла вже активно запроваджуються на ринку об’єктних і приватних забудовників, а з початком роботи Державної програми компенсації користуються особливим попитом, адже стали доступними всім верствам населення.

Як показали результати першого року дії Програми, переважна більшість запитів на «теплі кредити» стосується саме заміни старих вікон на сучасні енергозберігаючі, саме тому на рівні перших осіб REHAU та АБ «УКРГАЗБАНК було вирішено скоординувати роботу відповідних підрозділів, щоб зробити процес отримання «теплих кредитів» швидким і доступним в будь-якому куточку країни, забезпечити максимальний рівень комфорту та сервісу кінцевому споживачеві.

Нам приємно засвідчити, що сторони домовились про проведення спільних заходів по підвищенню кваліфікації та інформованості працівників, зокрема по інформуванню клієнтів та партнерів про існування Програми та доведення до них необхідної та максимально повної інформації для їхньої участі в Програмі, наданню технічних консультацій, а також активно ділитися набутим досвідом та сприяти розвитку інших можливих напрямків співпраці.

Сподіваємось, професіоналізм обох команд і налаштованість на результат дозволять відчутно підвищити енергоефективність нашої країни!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 16942