«Viknar’off Best 2015» Свято лідера!

«Viknar’off Best 2015» Свято лідера!

У суботу, 5 грудня, в ПК «Березіль» відбулася грандіозна імпреза від компанії Viknar'off. Метою свята було підведення підсумків роботи компанії в поточному році і визначення переможців акції, що проводиться серед дилерів продукції даного бренду.

Рік 2015 був непростим для України. У той же час для Viknar'off він став ювілейним і по-справжньому успішним. Рівно десять років тому компанія почала свою діяльність, і її досягнення вражають! Viknar'off став всеукраїнським лідером у сегменті виробництва ПВХ вікон і дверей. Зараз Viknar'off є одним з найвідоміших і найбільш упізнаваних брендів України. Вже за традицією продукція компанії отримала цілий ряд престижних нагород на численних конкурсах. Для тисяч замовників бренд Viknar'off став символом високої якості і новацій. Звичайно, успіх компанії сміливо можуть розділити і її давні партнери. На святі було сказано про тісну співпрацю тернопільського виробника з всесвітньо відомими компаніями («Алюпласт», «Зігенія», «Аккадо»). Представники цих брендів оголосили своїх переможців.

Звичайно, було відзначено ефективну роботу всіх (потужних, середніх і дрібних) дилерів компанії, без яких бренд Viknar'off не зробив би такого неймовірного стрибка вперед. Були визначені кращі дилери в десяти престижних номінаціях («Прорив року», «Надійний партнер», «Кращий новачок» і т.п.) і відзначені нагородами.

Далі всіх присутніх долерів заінтригував розіграш акційних призів від компанії. Кілька десятків щасливчиків отримали свої лайтбокси, біжучі стрічки, рекламні штендери, планшети тощо. Вразили всіх присутніх виступи переможця конкурсу «Голос.Діти» Романа Сасанчіна, учасника шоу «Україна має талант» цимбаліста Петра Сказківа, дуету бандуристок «Елегія струн» і «Вар'яти Шоу».

Однак, справжньою королевою свята стала Вєрка Сердючка. Її поява на сцені викликала справжній захват учасників свята. Крім виконання своїх музичних хітів, у зірки українського шоу-бізнесу була ще одна почесна місія. Саме Вєрка Сердючка визначила головного «щасливчика» свята, а тепер і власника новенького авто. Фортуна виявилася прихильною до Олександра Іващенко.
Здавалося, це і є кульмінація дійства, адже що може бути вагоміше, ніж виграний новенький автомобіль? Ще один новий автомобіль! Справжнім шоком для присутніх стала інформація про те, що серед учасників акції просто миттєво абсолютно несподівано буде розіграно ще одне авто! І його ж розіграли! Можна тільки уявити собі емоції другого головного переможця акції - Віталія Прокопенко. Наші щирі вітання всім переможцям.

Компанія Viknar'off вкотре довела, що вміє не тільки ефективно працювати, підтверджуючи своє лідерство, але й приємно відпочивати і цінувати тих, хто щодня, щомиті забезпечує процвітання компанії.

Сподіваємося, задоволеними від свята «Viknar'off Best +2015» залишилися всі присутні. Залишається тільки дочекатися такого ж дійства рівно через рік, щоб отримати чергову порцію задоволення, призів і відчуття того, що завдяки таким компаніям, як Viknar'off, українська держава нарешті стане країною мрії, яка збувається!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 35 XX XX 0800 505 352
0800 505 35 XX XX +380 67 410 1074
Ідентифікатор: 16218
Нова компактна ручка HOPPE