ТОВ "Київгума" ввела в експлуатацію нове обладнання

ТОВ "Київгума" ввела в експлуатацію нове обладнання

У цьому році компанія «Київгума» ввела в експлуатацію більше 10 одиниць нового обладнання. У тому числі, у грудні був запущений у роботу вертикальний фрезерний обробний центр корейської компанії DOOSAN.
Варто відзначити, що міжнародний концерн DOOSAN є одним із п'яти провідних виробників обробних верстатів у світі. Обладнання цієї компанії - це унікальне рішення для автоматизації складних виробничих процесів.

Новий фрезерний центр - це високопродуктивний обробний центр із системою числового програмного керування Fanuc (Японія). Верстат призначений для високоточної обробки складних деталей, таких як прес-форми й штампи різної конфігурації з точністю до 2 мікрон. Верстат обладнаний шпинделем потужністю 11 кВт і частотою обертання - 8000 об/хв. Прискорене переміщення інструменту між операціями дозволяє скоротити час обробки заготовки. Універсальність і висока продуктивність досягається також завдяки наявності пристроїв автоматичної зміни інструментів (всього 1,3 сек) і виміру різального інструменту по довжині і діаметру. Фрезерний центр оснащений системою охолодження. Для зручності оператора верстат обладнаний шнековим стружкозбірником.

Важливою цінністю обробного центру DOOSAN є висока продуктивність і технологічність виготовлення різних деталей, а також легке управління і швидке входження в працюючу виробничу лінію.
Управління фрезерного верстата здійснюється автоматично, що виключає вплив людського фактора на виробництво і відповідно виникнення браку.

За допомогою даного обладнання «Київгума» отримала можливість скоротити час для виготовлення прес-форм і штампів, а виробництву істотно збільшити їх кількість.

Тепер «Київгума», в залежності від складності, може приймати заявки від Замовників і виготовляти прес-форми протягом декількох днів або тижнів, що є значною перевагою в порівнянні з іншими виробниками, які виробляють дані роботи протягом декількох місяців.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 411 XX XX +380 67 411 4339
+380 67 411 XX XX +380 44 364 5671
+380 67 411 XX XX +380 44 364 5670
Ідентифікатор: 16242