Зимова Німеччина для Viknaroff
Алюпласт Україна

Зимова Німеччина для Viknaroff

Із 13 по 17 січня 2016 року для співробітників компанії Viknar'off відбулася захоплююча поїздка до Німеччини в головний офіс і завод концерну aluplast GmbH, який знаходиться в місті Карлсруе.

У холі компанії їх зустрів із привітанням співвласник компанії Патрік Зайтц і директор із продажів у Східній Європі Олександр Клотц. Для українських партнерів було проведено семінар на тему енергозбереження та енергоефективності профільних систем aluplast, стратегії розвитку компанії, яка прописана до 2021 року. Після семінару, проведеного Олександром Клотц, була організована екскурсія на виробництво aluplast, яка почалася зі змішувальної станції. Грандіозні розміри вразили гостей: висотою в 7 поверхів, вона настільки автоматизована, що всім виробничим процесом управляє всього одна людина. Також відвідали виробництво екструзії ПВХ профілів, складські приміщення, грандіозні масштаби які здивували всіх.

Під час відвідин Німеччини гості ознайомилися з історичними пам'ятками міст Карлсруе і Етлінген. Також були запрошені в ресторани пивоваріння Badisch BrauHaus у місті Карлсруе і Vogel Hausbrau в місті Етлінген, де на урочистій вечері відбулася зустріч співробітників компанії Viknar'off із засновником компанії aluplast Манфредом Зайтцом, а також співвласником компанії Патріком Зайтцом та представником відділу продажів компанії Віктором Гербером. Манфред і Патрік Зайтц вітали представників компанії Viknar'off, провели жваву бесіду з гостями, де кожен міг задати його питання й оцінити традиційну німецьку кухню.

Закінчилася подорож відвідуванням автомобільного музею Mercedes-Benz у місті Штутгарт. На 16500 квадратних метрах виставкових площ представлено більше 160 експонатів — транспортних засобів, що відносяться до різних періодів історії заводу.

Не дивлячись на втому через насичену програму, наші партнери, покидаючи Німеччину, були переповнені емоціями і приємними враженнями.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 16377
Нова компактна ручка HOPPE