Viknar’off™ в Німеччині на заводі Aluplast

Viknar’off™ в Німеччині на заводі Aluplast

14 січня представники компанії Viknar’off™ завітали в гості до надійних партнерів та хороших друзів, на завод Aluplast, що знаходиться в старовинному містечку Еттлінген. Про місто можна розповідати довго і насичено, оскільки перші згадки з’являються ще в 788 році, мальовнича архітектура, незрівняні краєвиди та старовинні будівлі заставляють блукати вуличками міста не відчуваючи втоми. Саме в такому місті і розпочинає свою історію компанія Aluplast, яка розширила виробництво до 34 країн світу.

Поїздка була насиченою і сповненою нових емоцій. Перший день ми провели на заводі Aluplast, де вражало все, розпочали на першому поверсі офісного центру, для нас провели розширену презентацію компанії, історія фірми викликає захоплення. Виробництво було засновано в 1982 році Манфредом Юргеном Зайтцем. На час відкриття компанія налічувала більше 150 конкурентів, проте зараз їх можна перерахувати на пальцях однієї руки. Нам пощастило поспілкуватися з паном Манфредом Юргеном Зайтцем. Викликає велику повагу його простота та ставлення до людей, беручи до уваги його статус. Заснування заводу в Німеччині важкий процес, в якому при старті потрібно врахувати всі деталі, які не можна буде змінити на протязі всього існування. Саме тому в проект будівництва заводу враховані місця на збільшення виробництва. Жодної секунди не можливо було я забути, що ми в Німечині, в країні де панує бездоганний порядок і переважає діловий стиль. Все охайно і продумано, спрямовано на розвиток та хороші умови праці. Виробничі потужності, які безперервно виготовляють продукт, розміщені на семи поверхах, яким практично не потрібен людський фактор. На перших п’яти поверхах не зустрічаються люди, лише в затишних кабінетах сидить один або двоє працівників, які контролюють весь процес за допомогою комп’ютера. Лише наприкінці екскурсії зустріли більше працівників, з деякими ми змогли поспілкуватися російською, оскільки на заводі з легкістю працюють пліч о пліч люди різних національностей.

Поспілкуватися на довільні теми з паном Манфредом Юргеном Зайтцем та його сином ми мали змогу за гальбою свіжого німецького пива та смачною вечерею. Автомобілі, сім’я, спорт, розвиток бізнесу та країни і, навіть, про політику, проблемою спілкування не стала навіть різниця мов. Українська, російська, англійська, німецька, інколи польська мова перепліталися за нашим столом, але всі прекрасно розуміли одне одного. Приємно усвідомлювати, що з такими надійними партнерами компанія Viknar’off™ буде розвиватися, як говорить німецька приказка «Eine Schwalbe macht noch keinen Sommer» – Одна ластівка весни не зробить (Один в полі не воїн), але разом дві компанії Aluplast і Viknar’off™ впевнено крокують до успіху!

Другий день теж був не менш захопливим, компанія Aluplast організувала для нас екскурсію в музей Mersedes-Benz, який розміщений в місті Штутгарт, на батьківщині марки Mercedes-Benz та міжнародної штаб-квартири Daimler AG. У музеї виставлено понад 160 експонатів – транспортних засобів, що відносяться до різних періодів історії заводу. Від першого двигуна внутрішнього згорання, карети з на той час швидкісним мотором, які були зпроектовані та виконані в 1883 році і до теперішнього часу: спортивні моделі, комерційні варіанти, грузовики, футуристичні моделі майбутнього та інші екземпляри.

Компанія Viknar’off™ з радістю переймає досвід своїх європейських партнерів та впроваджує нові технології виробництва і контролю якості, які відповідають нормам країн Європи та світу. Завжди приємно бути впевненими в компанії та людях, з якими ти працюєш і яким можеш довіряти – компанія Aluplast одна з таких, чим ми і пишаємось. Щиро дякуємо компанії Aluplast та її німецьким представникам, з якими мали змогу поспілкуватися, та набратися натхнення працівники компанії Viknar’off™.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 35 XX XX 0800 505 352
0800 505 35 XX XX +380 67 410 1074
Ідентифікатор: 16425
Виробництво вікон Viknar`off