Виставка Fensterbau Frontale 2016
aluplast GmbH

Виставка Fensterbau Frontale 2016

fensterbau/frontale 2016
З 16 по 19 березня відбудеться виставка Fensterbau Frontale. Ця виставка воістину клондайк для нових ідей та інноваційних технологій, присвячених виробництву вікон і оформленню фасадів. У Нюрнберзі професіонали поділяться своїм досвідом і знаннями з усіма відвідувачами виставки.

aluplast GmbH підготував для відвідувачів виставки абсолютно новий стенд. Засновник компанії Патрік Зайтц, хоче, щоб це сприймалося, як незаперечний факт: «Все, що ми робимо в нашій повсякденній роботі, сфокусовано на потребах наших переробників. Саме цю ідею ми хочемо донести на нашому новому виставковому стенді, під гаслом: «Вікно в майбутнє», на ньому ми представимо комплексні і сучасні рішення».

Комплексні рішення, так як на стенді буде презентовано не тільки вироби та інноваційні досягнення, а й ефективні ідеї щодо підтримки переробників вікон в інших важливих областях: маркетинг та продаж. Компанія aluplast постійно шукає нові шляхи розвитку і вдосконалення своїх продуктів. Для цього впроваджуються перспективні рішення і нові технології, які приносять успіх протягом багатьох років. Останній приклад вдалої інноваційної розробки: пасивний будинок energeto® 5000 VIEW. Запуск товару на ринок було здійснено в минулому році, але продукт вже підкорив багатьох клієнтів. Завдяки цьому кількість партнерів aluplast, що виготовляють вікна з даної систем постійно збільшується. Відвідувачі зможуть гідно оцінити дизайн із прихованою стулкою на виставці.

Пріоритетом цього стенду будуть двері з підйомно-розсувної системи 85 мм. Продукт завоював свою популярність серед партнерів, завдяки зменшенню кількості компонентів та інноваційних рішень у гідроізоляції і коротким термінам виготовлення.

Постійно вивчати ринок попиту і продумувати на крок вперед — це формула успіху інженерів компанії aluplast. На перших стадіях вони визнали величезний потенціал технології вклеювання і поліпшили його — наприклад, роботизований процес вклеювання склопакетів. Настав час для наступного етапу: «Технологія вклеювання 4.0» — це остання розробка компанії аluplast, що викликає інтерес серед інженерів і клієнтів.

«Винахід перетворюється в інновацію, тільки в тому випадку якщо воно вигідно для споживача», каже Герхард Шухман, керівник технічного відділу. «Переваги технології вклеювання очевидні. Тепер ми зробили його ще більш ефективним за рахунок поліпшення геометрії продукту, яку ми будемо представляти на виставці».

Краще 1 раз побачити, ніж 100 разів почути! Не упускайте можливість відвідати цей єдиний у своєму роді інформаційний пул, щоб познайомитися з останніми новинками в галузі технологій, компонентів і конструктивних елементів. Ми з радістю зустрінемо Вас на нашому стенді №139 у залі №5.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 16484