Відчини вікно назустріч успіху

Відчини вікно назустріч успіху

Історія успіху будь-якої відомої компанії – це шлях розвитку від малого до великого, це вічна боротьба з конкурентами за власне місце під сонцем, це довга дорога до порозуміння з клієнтами задля виконання всіх їхніх забаганок. «Coca-Cola», «Apple», «Mercedes-Benz» і «Bosch» далеко не відразу були світовими лідерами у своїй галузі. Кращими їх зробило бажання не зупинятися на досягнутому, ставати щоразу сильнішими, дарувати споживачам своєї продукції якомога якісніший продукт. Ризикнемо спрогнозувати, що зараз усі ми спостерігаємо за становлення майбутнього європейського лідера, і приємно, що цей виробник є українським. Ведемо мову про вже відому не лише в Україні, а й далеко за її межами компанію Viknar’off™.

Ще десять років тому штат компанії Viknar’off™ складав 7 чоловік, а площа заводу становила лише 300 кв.м. На той час кон’юнктура ринку металопластикових вікон була надзвичайно сприятливою. Попит значно перевищував пропозицію. У цій сфері почали працювати сотні дрібних фірм. Велика частина з них уже не існує, інші й досі задовольняються одиничними замовленнями та незначними доходами. Однак мова тут йде не про них, а про компанію, яка за десять літ свого існування зробила гігантський крок вперед і уже досягла чималого успіху. «Вікнарьовцями» керувала вічна жага ставати щоразу більшими, кращими, сильнішими.

З кожним роком бажання бути безумовним лідером посилювалося і приносило щоразу вагоміші результати. Ось лише кілька років з десятилітньої історії компанії:

* весна 2005 р. – початок роботи Viknar’off™. Введена в експлуатацію спочатку одноголова, потім двоголова «паялка». Потужність виробництва – 30 вікон в день. Згодом площа заводу зросла на 800 кв.м, почала роботу перша чотириголова «паялка». Рівень виробництва сягнув 100-120 вікон в день.

* серпень 2010 р. – завод переїхав у нові виробничі цехи. Закуплено обладнання провідних європейських компаній Lisec, Bistronic, URBAN, введено в експлуатацію цех нестандартних конструкцій.

* 2013 р. – розширення виробництва, відкрито ще один цех, розпочав роботу цех ламінації.

Сьогодні компанія Viknar’off™ – це один з найбільших виробників металопластикових конструкцій в Україні. Завод площею 40 тис.кв.м. у місті Тернополі з потужністю понад 100 тис. металопластикових конструкцій в місяць будь-якого типу. Для їх виготовлення використовуються високоякісні матеріали найвідоміших європейських виробників – профілі Aluplast, Viknar’off, фурнітура FUHR, Siegenia, Accado, скло Guardian, Pilkington тощо. Виготовляються конструкції на високопрофесійному німецькому та австрійському обладнанні. У виробництві використовуються найкращі складники. Партнери Viknar’off™ – світові та європейські лідери у своїх галузях. У процесі виготовлення вся продукція Viknar’off™ проходить багаторівневий контроль, що дозволяє зберігати її якість на максимально високому рівні та відповідати найсуворішим вимогам ДСТУ та європейським стандартам EN. Це й не дивно, адже основним принципом діяльності компанії є виготовлення продукції, що відповідає європейським стандартам у поєднанні з високим рівнем сервісу.

Уже сьогодні Viknar’off™ – це одне з найсучасніших підприємств віконної індустрії з повним циклом виробництва, який включає: розробку інноваційних віконних ПВХ-систем, випуск віконного профілю, виробництво металопластикових вікон, гарантійне і післягарантійне обслуговування. Завод оснащений висококласним устаткуванням, яке дозволяє звести до мінімуму ручну працю і випускати конструкції стабільно високої якості. Компанія Viknar’off™ щорічно для підвищення комфорту клієнтів впроваджує нові продукти. Перед запуском у виробництво вони проходять обов’язкові випробування і тестування.

Компанія використовує безсвинцеві профільні системи, фурнітуру та комплектуючі, що мають гігієнічні сертифікати від провідних світових виробників, впроваджує енергозберігаючі технології на підприємстві, дотримується законодавчих актів щодо охорони навколишнього середовища. Штат працівників складається з фахівців, що по-справжньому люблять свою професію. Viknar’off™ – це високий рівень організації роботи та обслуговування кожного замовника. Тут роблять все можливе, щоб клієнти були задоволені результатом.

Небачений успіх компанії зумовлений цілим рядом її переваг на ринку металопластикових конструкцій, а саме:

1. Власна екструзія профілю. Системи, які тут екструдують, розроблені інженерами австрійської компанії GRUBER. Профіль відповідає високим стандартам енергозбереження, шумоізоляції, міцності та дизайну. Виробництво профілю здійснюється з висококласної імпортної сировини, завод оснащений устаткуванням фірм GREINER та GRUBER (Австрія).

2.Власний цех ламінування профілів. Він укомплектований новим обладнанням. Ламінується профіль за допомогою поліуретанового екологічно чистого клею плівками провідних європейських виробників. Пропонується широка палітра кольорів для ламінації.

3.Цех нестандартних конструкцій дозволяє виготовляти конструкції нестандартних форм: трикутник, коло, арка, трапеція тощо.

4.Власна склопакетна лінія. Широкий вибір склопакетів: однокамерні, двокамерні, енергозберігаючі, з вітражами, шпросами, декоративним склом, протиударними та сонцезахисними плівками, з аргоном.

5.Виготовлення конструкцій як з ПВХ, так і з алюмінію. Використовується як холодний, так і теплий алюміній.

6.Виготовлення та продаж супутніх товарів: москітні сітки, підвіконники, відливи та козирки, ролети, гаражні ворота.

7. Налагоджена логістика (доставка продукції на склад дилера).

Зараз дилери Viknar’off™ охоплюють майже всю територію України (Захід, Центр, Північ, Південь, частково Схід). Приємно відзначити, що продукцію під брендом Viknar’off™ щоразу більше замовляють і закордонні клієнти, адже співвідношення «ціна-якість» продукції компанії є просто ідеальним. Viknar’off™ переймається тим, як максимально якісно та у найбільш стислі строки задовольняти потреби десятків тисяч споживачів своєї продукції. Колектив Viknar’off™ не зупиняється на досягнутому, почесне звання одного з лідерів змушує працювати з подвійною наснагою, продукувати нові ідеї, втілювати їх у життя. Не забуває Viknar’off™ і про рекламну діяльність: зараз рекламу її продукції можна побачити відразу на кількох загальнонаціональних телеканалах.

Також компанія бере активну участь у суспільному житті рідного міста та всієї країни, є учасником багатьох благодійних проектів, активно здійснює спонсорську діяльність. Зокрема, 2016 рік компанія вирішила присвятити підтримці дітей та молоді. Вже зараз ми підтримуємо та спонсоруємо молоді спортивні команди Тернопілля (футбол, бокс, волейбол), конкурси талантів, молодіжні фестивалі, не забуваємо і про дітей з обмеженими можливостями.

Відчинивши одного разу вікна назустріч успіху, вдихнувши в себе свіже повітря вдалої бізнесової діяльності, Viknar’off™ робить усе можливе, аби й надалі залишатися кращим у своїй галузі. Адже як кажуть найуспішніші бізнес-персони цього світу: «Лідерство не тільки звеличує, але й зобов’язує…»
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 35 XX XX 0800 505 352
0800 505 35 XX XX +380 67 410 1074
Ідентифікатор: 16561