Компанія Goodwin провела семінар для Партнерів

Компанія Goodwin провела семінар для Партнерів

Яких розмірів можуть бути склопакети, де ще застосовуються конструкції з алюмінію і як забезпечити максимальну теплоізоляцію в приміщенні - ці і інші питання обговорювалися на семінарі, який 2 березня провела компанія Goodwin.

Семінар був організований для партнерів Компанії з Донецького регіону. Інтерес до піднятих тем був дуже великий - на семінар двома автобусами приїхали 80 чоловік!

Захід почався не стандартно - із практичної частини. Спочатку гості побували на заводі Goodwin. Директор по виробництву компанії Goodwin Андрій Анатолійович Ковальов провів для них годинну екскурсію, показавши роботу двох цехів: по виробництву ПВХ конструкцій і склопакетів, і по виробництву алюмінієвих конструкцій.

Пообідня частина семінару, яка пройшла в конференц-залі стадіону "Металіст", була присвячена вже теоретичній частині.

Так, технічний фахівець відділу алюмінію Андрій Галкін розповів про види конструкцій з алюмінію, їх особливостях і сферах застосування.

Менеджер відділу продажів Андрій Смаль нагадав про сучасні вимоги ДНБ України до склопакетів, їх максимально допустимих розмірах. Крім того, детально зупинився на видах скла і чинниках, що впливають на ціноутворення (тонування, плівка і т. п.), а також визначенні точки роси і теплоізоляції.

Третій модуль був присвячений організаційним питанням: виписці рахунків, взаємодії з відділами, роботі по електронній пошті і т. п.

А для максимального розкриття матеріалу після кожного тематичного блоку було виділено час для відповідей на питання, що виникають у слухачів, - резюмували організатори семінару.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 402 88 XX XX 0800 402 880
0800 402 88 XX XX 0800 402 880
0800 402 88 XX XX 0800 402 880
Ідентифікатор: 16611
Алюмінієві профілі Profilco