МАСО взяла участь у міжнародній виставці FENSTERBAU FRONTALE

МАСО взяла участь у міжнародній виставці FENSTERBAU FRONTALE

fensterbau/frontale 2016
Провідний світовий лідер віконної і дверної фурнітури МАСО (Mayer & Co.Beschläge GmbH) завжди пред'являв і пред'являє найвищі вимоги до дизайну, безпеки і комфорту своїх продуктів. Це ключові аспекти Austrian living comfort, реалізовані в простоті експлуатації, наявності сучасного функціоналу, полегшеного монтажу та обслуговування, а також інноваційної безпеки всієї продуктової лінійки МАСО.

Клієнти, партнери та колеги по галузі переконалися в цьому на виставці Fensterbau Frontale і були вражені нашими унікальними фурнітурними рішеннями і інноваціями.

Основним напрямком у розробці всіх новинок був девіз, якому компанія вірна протягом багатьох років: комфорт, безпека і дизайн.

Комфорт
Вікна, які допомагають зберегти тепло в будинках і заощадити витрати на опалення. Широкоформатні конструкції, які легко і безшумно рухаються, не дивлячись на великі розміри і вагу. Віконні стулки, управління якими легкодоступне для всіх без винятку. Двері, які можна легко відкрити за допомогою програми в смартфоні або автомобільного ключа. Ці та багато інших наших фурнітурних рішень зможуть здивувати навіть найвимогливіших споживачів.

Безпека
Чи йде мова про перевірену часом зламостійку роликову i.S.- цапфу або про інші новинки, такі як безпечне відкидне положення або системні випробування до класу зламостійкості RC 3 (дерево) для всієї петельної групи — MACO регулярно задає орієнтири щодо механічного захисту від злому. Наприклад, новий і унікальний на ринку блокувач від провороту ручки, який при спробі злому виключає зсув ригеля і істотно підвищує базову безпеку вікна. Крім того, від зломщиків захистять сучасні, високонадійні системи вхідного контролю, а також вбудовані в фурнітуру електронні системи безпеки для вікон і порталів. Ідеальний захист від повеней представляє наше спеціальне рішення для дверей.

Дизайн
Чіткі лінії і мінімалізм — це тренди сучасної архітектури. Відсутність випираючих елементів, приховані деталі фурнітури, збільшення площі скління при зменшенні ширини рами — ось відповідь МАСО на ці вимоги. Наша фурнітура легко витримує вагу віконної стулки до 220 кг і широкоформатні підйомно-зсувні конструкції до 400 кг, які активно використовуються в сучасному будівництві. За допомогою нашої фурнітури можна реалізувати будь-які форми вікон, можливості відкривання, будь-які комбінації і додатковий функціонал світлопрозорих конструкцій.

Міжнародна виставка FENSTERBAU FRONTALE і HOLZ-HANDWERK 2016 цього року знову вразила всіх новим рекордом відвідувачів
· 1.293 експонентів із 39 країн
· Понад 110.000 відвідувачів всіляких національностей
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 402 XX XX +380 67 402 7626
+380 67 402 XX XX +380 67 402 7626
+380 67 402 XX XX +380 67 402 7626
Ідентифікатор: 16718