ТМ Epsilon в «Гіпермаркеті дверей на Щасливому»
ТМ Epsilon

ТМ Epsilon в «Гіпермаркеті дверей на Щасливому»

9 квітня 2016 року у м. Рівному по вулиці Щаслива, 14 спільними зусиллями «ТМ Epsilon» та «Гіпермаркету дверей на Щасливому» був проведений захід направлений на популяризацію продукції Epsilon ТМ.

В рамках заходу відбулося: ознайомлення клієнтів з асортиментом продукції національного виробника металопластикових конструкцій «ТМ Epsilon», всесвітньо відомого Німецького виробника фурнітури «SIEGENIA», а також, найбільшого в західному регіоні – «Гіпермаркету дверей на Щасливому» та стартувала акція під назвою «Щасливі разом».

Цікавою, корисною та захоплюючою новинкою, було шоу під назвою «Антигерої». В якому учасники власноруч могли перевірити в дії якість та надійність віконних конструкцій «ТМ Epsilon» з протизламною фурнітурою «SIEGENIA». Гості заходу отримали можливість послухати презентацію від офіційного представника компаніі «SIEGENIA» в Украіні Сергія Смірнова.

Переможці шоу зарядились хорошим настроєм, отримали сплеск адреналіну та щедрі призи від організаторів. Не обійшли увагою і маленьких гостей заходу, дітвора прийняла участь в конкурсі «В Epsilon - віконечко заглядає сонечко». За яскраві малюнки на асфальті вони були нагороджені солодкими призами, а глядачі - масою приємних вражень.

Наступним етапом була презентація продукції «ТМ Epsilon», власне в самому салоні «Гіпермаркету дверей на Щасливому». Гості мали можливість детально ознайомитися з асортиментом та скористатися допомогою наших професійних консультантів.

Також, гостинні господарі щедро пригощали всіх охочих різноманітними смаколиками.

Фіналом заходу став розіграш головного призу, а саме, іменного подарункового сертифікату вартістю 3000 гривень, що надає власнику можливість отримати будь-яку продукцію «ТМ Epsilon» в «Гіпермаркеті дверей на Щасливому».

Дякуємо партнерам за допомогу у проведенні заходу, сподіваємося на подальшу плідну та ефективну співпрацю. А також, маємо надію, що відвідувачі отримали багато нової і корисної інформації, яка знадобиться у виборі віконних конструкцій.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 444 XX XX +380 67 444 0101
+380 67 444 XX XX +380 68 963 7737
+380 67 444 XX XX +380 50 377 0101
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 16762
Ролети з теплим коробом GANT