Нове скло для житлового будівництва Guardian: ClimaGuard® Solar Sky Grey та ClimaGuard® Solar Blue

Нове скло для житлового будівництва Guardian: ClimaGuard® Solar Sky Grey та ClimaGuard® Solar Blue

Guardian СlimaGuard® Solar Colors - мультифункційне скло з кольоровим напиленням. Житлове будівництво показує зростання обсягів протягом останніх кількох років. В цьому році, в умовах пандемії, багато людей виїхали з великих міст і активно зайнялися благоустроєм своїх заміських будинків і ділянок, що може вплинути на зростання обсягів котеджного скління.

Вікна з багатофункціональним кольоровим склом Guardian ClimaGuard® Solar Sky Grey - сірувато-блакитного відтінку та зі склом Guardian ClimaGuard® Solar Blue - блакитного відтінку, допоможуть власникам житла, будівельникам і архітекторам втілити в життя оригінальні задуми, водночас зберігаючи відмінні технічні характеристики вікон.

Скло ClimaGuard Solar Colors володіє всіма перевагами мультифункціонального продукту:
• Допомагає зберегти тепло в будинку взимку
• Захистити приміщення від сонячних променів влітку
• Сприяє скороченню витрат на опалення, шляхом більш ефективного збереження тепла
• Допомагає скоротити витрати на кондиціонування влітку, коштом сонцезахисних характеристик

Кольорове зовні, прозоре зсередини - кожен з цих кольорів скла здатний допомогти втілити в життя найсміливіші дизайнерські фантазії і архітектурні задуми. Це скло має колір тільки зовні, а при погляді зсередини воно залишається прозорим. Крім того, дзеркальність продукту допоможе забезпечити приватність, що вкрай важливо для власників індивідуальних житлових будинків.

На сайті компанії Guardian, ви знайдете корисний інструмент, який може допомогти в продажах кольорового мультифункціонального скла - онлайн інструмент підбору варіанту скління.
з повагою, EPSILON™
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 444 XX XX +380 67 444 0101
+380 67 444 XX XX +380 68 963 7737
+380 67 444 XX XX +380 50 377 0101
Ідентифікатор: 21296