Віконний завод Osnova (Біла Церква) отримав сертифікат виробника зламостійких вікон RC2
Фото: OKNA.ua

Віконний завод Osnova (Біла Церква) отримав сертифікат виробника зламостійких вікон RC2

Віконний завод Osnova отримав Сертифікат виробника ліцензованих систем захисту, що підтверджує здатність компанії виготовляти конструкції із захистом від злому до рівня RC2. Сертифікат наданий у рамках спільного проєкту з підвищення рівня безпеки від Winkhaus, виробника німецької фурнітури для вікон і дверей, та спеціалізованої віконної платформи OKNA.ua.

Іван Богдан, комерційний директор Winkhaus Ukraine, й Андрій Лесьо, засновник та CEO платформи OKNA.ua, своїми підписами затвердили сертифікат, дійсний до жовтня 2022 року.
Також, Osnova (БЦ) включено до переліку перевірених та підготовлених компаній для виробництва, продажу, встановлення зламостійких вікон класу RC2 — каталогу «Вікна».

Вікна та двері з рівнем захисту RC2 здатні протистояти вибиванню, видавлюванню та віджиманню стулки під час спроб незаконного проникнення в приміщення на деякий час, завдяки чому охоронна компанія має можливість вчасно прибути та запобігти проникненню.

Osnova (БЦ) є одним з перших ліцензованих виробників зламостійких вікон в Україні.

Для отримання Сертифікату компанія-інсталятор (партнер виробника) повинна постачати продукцію виробника, який має відповідний сертифікат європейського зразка, пройти відповідну підготовку, і брати участь у проєкті постачання ліцензованих систем захисту та жорстко дотримуватися вимог проєктів.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 21364
Алюмінієві профілі Profilco