Сертифікати для авторизованих партнерів автоматизовано на OKNA.ua

Сертифікати для авторизованих партнерів автоматизовано на OKNA.ua

Віконна платформа OKNA.ua запустила новий сервіс «Сертифікати для авторизованих партнерів» для брендів. Новий маркетинговий інструмент полегшує взаємодію між непрямими партнерами як от бренд - інсталятор чи віконний салон. Тепер авторизований партнер бренду може самостійно надрукувати сертифікат для презентації в офісі, салонах та торгових точках.

Наведено приклад сертифікату бренду виробника віконної фурнітури та дверних замків Vorne.

Сертифікат формується на основі логотипу та корпоративного кольору бренду. Він також містить назву компанії-партнера, рік та QR-код для перевірки. Посилання, зашифроване в QR-коді, веде на сторінку з підтвердженням авторизації бренду.

Авторизовані партнери бренду можуть самостійно завантажити та роздрукувати сертифікати високої якості в необхідній кількості.

На сторінці «Досягнення», у разі наведення курсору на сертифікат, з’являться на вибір кнопки для завантаження документу в форматах .svg, pdf чи.png.

Сертифікат українською мовою формується на україномовній сторінці, а російською — на російськомовній

Також сервіс полегшує роботу бренду, адже для сервісу використовується вже наявна інформація в OKNA.ua про підтверджених партнерів.

Щороку сертифікат оновлюватиметься у відповідності до поточних схвалень з боку брендів.

Якщо бренд приєднався до спецпроєкту «Сертифікати для авторизованих партнерів» в OKNA.ua, але вашої компанії немає в переліку авторизованих, додайте бренд в переліку систем і зверніться до представника бренду для авторизації або до редакції OKNA.ua.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 21365