Компанія Luvin відкрила у Вінниці перший фірмовий салон євровікон
Залізняк Анастасія Олегівна
Велика кількість гостей ще раз підтверджує, що компанія Євровікна успішно зарекомендувала себе на українському ринку.

Компанія Luvin відкрила у Вінниці перший фірмовий салон євровікон

У суботу, 16 квітня компанія Євровікна відкрила найбільший салон вікон та дверей LUVIN в м Вінниці за адресою вул. Київська, 49.

На відкриття яскравого і стильного салону LUVIN прийшло чимало гостей: дилери та їх майстри з монтажу, клієнти, мешканці Вінниці, технічні фахівці компанії VEKA, друзі та журналісти телеканалу "Еверест". Всього в перший день новий салон LUVIN відвідало більше сотні людей! Велика кількість гостей ще раз підтверджує, що компанія Євровікна успішно зарекомендувала себе на українському ринку. У 2015 році компанія Євровікна ТМ LUVIN посіла четверте місце серед виробників вікон з профілю VEKA.
Салон LUVIN відрізняється від інших салонів вікон та дверей в першу чергу великою кількістю зразків і готових рішень для квартир, будинків, офісів, комерційних закладів, а також кількістю ідей для архітекторів.

З новинок представлені двері-гармошка, які дозволяють в зимовий час користуватися ними для входу і виходу з приміщення, а влітку - повністю зібрати конструкцію і додати простору приміщенню, об'єднавши простір. Крім того, особливу увагу компанія Євровікна приділила енергоефективності конструкцій, які зменшують теплопровідність, дозволяючи економити на обігріві приміщення в зимовий час, і на системі кондиціонування - влітку, а також можуть використовуватися в пасивних будинках.

До того ж в салоні LUVIN представлені унікальні продукти. У Вінниці це єдиний віконний салон, де можна побачити двері з новітніми технологіями, які завдяки автоматичному замку і вбудованої електричної функції відмикання збільшують безпеку приміщення. До того ж запропоновані інновації додають при цьому більше зручностей, оскільки тепер замкнені двері можна легко відкрити за допомогою пульта дистанційного керування або мобільного телефону.

Під час презентації нового салону відбулося і випробування вікон на протизлам. Вікно Luvin, встановлене на спеціальному стенді, намагалися зламати троє добровольців, за твердженням яких - таке вікно швидко зламати не реально.

Важливим фактором є те, що енергоефективні вікна Luvin доступні всім, завдяки участі компанії в державній програмі з енергозбереження. Великим плюсом цієї програми є можливість отримати 30% державної компенсації вартості на енергозберігаючі вікна Luvin, а для людей, які отримують субсидію держава компенсує 70% вартості.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 431 XX XX +380 67 431 1346
+380 67 431 XX XX +380 67 432 5485
Ідентифікатор: 16799