Компанія AXOR INDUSTRY спільно з компанією Глас Трьош провела семінар для співробітників мережі «Окошко»
AXOR
AXOR INDUSTRY разом з Glas Trösch провів семінар для дилерів та менеджерів мережі "Окошко".

Компанія AXOR INDUSTRY спільно з компанією Глас Трьош провела семінар для співробітників мережі «Окошко»

15 квітня компанія AXOR INDUSTRY спільно зі своїм партнером, компанією Glas Trösch, провела семінар для менеджерів і дилерів компанії «Окошко». Захід проходив в м Дніпродзержинську.
В рамках семінару для співробітників компанії «Окошко» була організована екскурсія по заводу Glas Trösch, в ході якої гості познайомилися з технологією виготовлення склопакета, на власні очі побачили процес «закалки» скла і виготовлення триплекса (багатошарового скла). Після чого для слухачів були проведені презентації, акцент в яких був зроблений на оснащенні металопластикових вікон і дверей елементами безпеки.
Наш фахівець - регіональний менеджер з продажу, Сергій Реутов, докладно розповів аудиторії про характеристики противовзламного вікна, про рівні та класифікації противовзломності фурнітури, згідно загальноєвропейського стандарту ENV 1627: 2011.
Увагу слухачів привернула інформація про нову лінійки фурнітури AXOR Smart Line S +, яка вже в стандартній комплектації оснащена елементами базової безпеки (дві точки з противовзломними елементами, грибоподібні цапфи по всьому периметру).
В якості наочної демонстрації противовзломних характеристик нашої фурнітури для аудиторії був показаний відеосюжет з виставки InterBuildExpo 2016. Гості побачили демонстрацію краш-тесту вікна з нашою фурнітурою. Даний краш-тест підтверджує раніше успішно пройдений тест на протизламність фурнітури Smart Line S + по класу RC2.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 16798
Алюмінієві профілі Profilco