AXOR тестує приховані петлі, які витримують вагу до 150 кг
AXOR

AXOR тестує приховані петлі, які витримують вагу до 150 кг

Система прихованих петель AXOR Elite+ - один із сучасних флагманів компанії AXOR. Вони функціональні, естетичні та максимально зручні.

Ми впевнені, що скоро в Україні розпочнеться масштабна відбудова, тож ми хочемо, щоб у людей була можливість встановлювати великогабаритні конструкції з прихованими петлями. Особливо це актуально для приватного сектору, оскільки дозволяє отримувати більшу кількість сонячного світла. Цей тренд вже давно панує в ЄС, тож ми впевнені, що українці не відставатимуть.

Зараз у власній лабораторії компанії проводять тестування прихованих петель, що витримуватимуть стулки вагою до 150 кг. У сертифікованій лабораторії AXOR є три роботи, які проводять тестування фурнітури з різних лінійок та дверних замків. Це дуже важливий етап, оскільки компанія дає 10 років гарантії на фурнітуру власного виробництва, тож має бути впевнена, що вона витримає обіцяну кількість циклів відкривання-закривання. Якість та надійність конструкції – головний пріоритет у виробництві фурнітури AXOR.

Після проведення тестів у власній лабораторії ми плануємо отримати сертифікати і від німецького інституту віконних технологій ift Rosenheim, щоб дотримуватись також європейських вимог. Зараз це актуально як ніколи, оскільки Україна стала кандидатом на вступ до ЄС.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 22263
Алюмінієві профілі Profilco