AXOR провів першу екскурсію заводом для партнерів з початку повномасштабної війни
AXOR

AXOR провів першу екскурсію заводом для партнерів з початку повномасштабної війни

Вперше з 24 лютого на наше підприємство завітали партнери, для яких ми провели екскурсію. Власниця віконних салонів «Вітрина» у м. Кам’янському Дніпропетровської області вирішила відновити роботу. По-перше, бізнесам зараз необхідно працювати, щоб підтримувати економіку країни. По-друге, це забезпечує людей робочими місцями, які зараз вкрай необхідні. Це безпосередньо стосується і внутрішніх переселенців, котрі були вимушені покинути свої домівки. Тому в одному з салонів, що відкриваються, менеджером з продажів буде привітна жінка, якій вдалось вирватись з Донецької області. Раніше вона працювала на заводі, де виготовляли вікна, а зараз допомагатиме людям вікна обирати та купувати.

Головний запит, з яким до нас звернулись партнери – навчити їхніх менеджерів з продажу та показати їм особливості виготовлення фурнітури.

Директор з продажів AXOR по Україні, Едем Хаурмаджі, провів детальну екскурсію заводом та розповів про усі етапи виробництва фурнітури. Крім того, він чимало уваги приділив розмові про особливості продажу вікон та секрети виявлення потреб клієнтів, котрі звертаються до віконного салону.

Так, цього разу на екскурсію завітало всього два менеджери з продажів, але це надзвичайно важлива подія. Вона яскраво демонструє, що віконний ринок в Україні працює не тільки на рівні великих підприємств, але й на рівні дилерів, які відновлюють роботу своїх віконних салонів.

Пишаємось кожним, хто працює зараз, бо так ми боронимо країну на економічному фронті!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 22203