Фахівці AXOR провели презентацію для дилерів «Екіпажу»

Фахівці AXOR провели презентацію для дилерів «Екіпажу»

Минулого тижня на завод «Екіпаж» у Київській області завітали регіональний менеджер AXOR Олександр Амелін та технічний спеціаліст Борис Малаховський. Вони зустрілись з дилерами «Екіпажу» та менеджерами з продажів у віконних салонах, щоб провести презентацію та відповісти на усі важливі питання.

Фахівці AXOR провели презентацію, де розповіли про особливості встановлення прихованих петель Elite+ на базі системи Komfort Line K3. Важливо було продемонструвати, як це працює, які додаткові елементи можна встановлювати на систему K3.

Крім того, особливу увагу звернули на специфіку монтажу та демонтажу таких стулок. Обізнаність у цих нюансах власників бізнесу та менеджерів з продажу дозволяє популяризувати системи з прихованими петлями. Партнери AXOR дізнаються про їхні переваги та можуть в подальшому доносити цінність прихованих петель до кінцевих споживачів.

Теоретичні знання працюють лише тоді, коли підкріплюються безпосередньо практикою. Саме тому презентацію проводили на зразку вікна, в якому систему прихованих петель було встановлено на базі Komfort Line K3.
AXOR висловлює подяку усім учасникам презентації за проявлену зацікавленість та готовність вчитись і отримувати нові знання!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 22127
Ролети GANT Termo з прихованим коробом