Компанія aluplast провела ряд семінарів у найбільших містах України
aluplast

Компанія aluplast провела ряд семінарів у найбільших містах України

З початку березня і до середини квітня компанія aluplast провела ряд семінарів у великих містах України.

Семінари проходили на спеціалізованих регіональних виставках:
- 3 березня - Київ ("KyivBuild"),
- 11 березня - Харків ("Будівництво та садиба 2016. Енергозбереження"),
- 16 березня - Львів ("Вікна.Двері.Дах"),
- 18 березня - Запоріжжя ("Домострой"),
- 25 березня - Одеса ("Енергосфера 2016"),
- 08 квітня - Дніпропетровськ ("Фасад 2016").
Завдяки цьому наші семінари відвідали не тільки дилери, але і учасники виставок.

Всі семінари були присвячені одній темі: "Вікна майбутнього: енергоефективність, інновації, якість". Дана тема повною мірою розкриває суть змін у віконній сфері та будівництві. Наші спікери, досвідчені інженери-технологи — Валерій Костенко та Сергій Карабанов, на семінарі розповіли про енергоефективне будівництво та продуктові новинки від компанії aluplast — HST 85mm і aluskin.

Особливу увагу було приділено пасивному будинку і вікон energeto, які відповідають всім критеріям та рекомендовані Dr.Feist.

"Тема пасивного будинку набирає обертів. Це безпосередньо пов'язано з подорожчаннями ресурсів і енергоносіїв. Кожен українець на собі відчув збільшення тарифів. Тому багаторічного використання європейського досвіду в енергозберігаючому будівництві, дасть можливість знизити споживання енергії в сім-вісім разів і завдяки цьому окупити вкладені кошти і економити надалі", — зазначив Сергій Карабанов.

Крім енергоефективного будівництва на семінарі були представлені новинки від компанії aluplast: підйомно-розсувна система HST 85 і aluskin — алюмінієві накладки на вікна. Ці продукти створені не тільки для прикраси фасаду, але і мають високі теплоізоляційні показники.

Підйомно-розсувна система HST 85 допомагає економити житловий простір і наповнити будинок світлом і затишком, оскільки відкривається вид на природу, а за своїми показниками опору до теплопередачі є теплою системою.

Алюмінієві накладки aluskin змусять будь-який фасад заграти по-новому, завдяки величезній колірній гамі і можливості установки на готові вікна. Із допомогою накладок збільшується механічна міцність вікна і захист профілю від зовнішніх впливів.
Учасники семінарів проявили великий інтерес до обговорювання тематики та отримали відповіді на всі запитання. За весь час проведення семінарів загальна кількість учасників склала понад 250 осіб. Компанія aluplast планує і надалі проводити подібні заходи, щоб у всіх бажаючих була актуальна інформація про вікна та інновації.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 16812
Ролети з теплим коробом GANT