Winkhaus на Fensterbau/Frontale 2016
Winkhaus

Winkhaus на Fensterbau/Frontale 2016

fensterbau/frontale 2016
Здоровий мікроклімат, енергоефективність, комфортне та безпечне провітрювання – провідні теми Winkhaus на Міжнародній будівельній виставці вікон, дверей та фасадів Fensterbau/Frontale 2016, яка проходила з 16-го по 19-е березня 2016 року у німецькому місті Нюрнберг.

«Відкрито-Закрите» вікно з алюмінію

На стенді компанії були презентовані інноваційні продукти для вікон та дверей, які вирізняються своїми «розумними» деталями. Особливу увагу відвідувачів привернув новий варіант застосування новаторської фурнітури activPilot Comfort з функцією паралельного зміщення у алюмінієвому вікні.

Прискорений монтаж

До уваги гостей також була представлена нова фурнітурна система для алюмінієвих вікон – aluPilot. Тут варто підкреслити, що використання саме цієї системи скорочує тривалість монтажу фурнітури на алюмінієве вікно на цілих 10 хвилин. Фурнітурна система aluPilot Concept призначена для вікон з максимальною вагою стулки до 130 кг; може застосовуватися в прямокутних вікнах різних конфігурацій, а також у вікнах з підвищеною стійкістю до зламування (до класу RC3). Водночас, конструктори Winkhaus створили варіант цієї фурнітури з повністю прихованими завісами, – систему aluPilot TopStar, – що дозволяє конструювати вікна з вагою стулки до 170 кг.

activPilot TopStar для дерев’яних вікон

Відвідувачі виставки змогли також ознайомитися з новою фурнітурою activPilot TopStar для дерев’яних вікон. Вікна з цією фурнітурною системою відповідають класу зламостійкості RC2.

«Розумні» системи доступу

Але, мабуть, найбільший інтерес та обговорення викликала презентація новаторського продукту нашої компанії в області контролю доступу – наше ноу-хау для приватних будинків, котеджів, невеликих підприємств та офісів – електронна система blueCompact, що дозволяє керувати доступом за допомогою смартфону. Водночас свою прем’єру мала й нова механічна система доступу keyTec N-TRA, що характеризується своєю розширеною функціональністю та зручністю.

Щиро дякуємо всім відвідувачам нашого стенду, а бажаючих дізнатися більше про нашу компанію запрошуємо на наш сайт!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+38 044 390 29 93+380 44 390 2993
+38 044 390 29 95+380 44 390 2995
Ідентифікатор: 16825
Алюмінієві профілі Profilco