Монтажна піна REHAU: ексклюзивний продукт для теплого монтажу
rehau

Монтажна піна REHAU: ексклюзивний продукт для теплого монтажу

Беручи до уваги постійно зростаючі вимоги до теплоізоляції будівель, фахівцями REHAU за останні роки були розроблені і виведені на ринок унікальні за своїми характеристиками профільні системи для засклення приватних і багатоквартирних об'єктів – REHAU GENEO і REHAU SYNEGO (при певній комплектації системи навіть сертифіковані для використання в пасивних будинках).

Тим не менш, будь-який фахівець погодиться, що навіть саме тепле вікно з самого сучасного профілю не забезпечить очікуваного ефекту у випадку некоректного монтажу або використання неякісних монтажних матеріалів.

Ми знайшли спосіб, як уникнути слабких місць на цьому етапі. Тепер у програмі поставок для наших партнерів можна знайти ексклюзивний продукт для теплого монтажу – монтажну піну REHAU.

Серед аналогічних продуктів на ринку піна REHAU виділяється в першу чергу відмінними експлуатаційними характеристиками. Слід зробити акцент і на широкому діапазоні робочих температур від -10 до +35 °С), що для нашого мінливого клімату має не останнє значення. Додайте мінімальний тиск на конструкцію у процесі розширення, що дозволяє уникнути небажаних деформацій, а також продуктивний вихід піни до 65 л.

А тепер уявіть все це в руках професійно навчених монтажників Авторизованих Партнерів REHAU!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 16874
S
Где купить в Днепре? Цена?
24 жовт. 2016 р., 19:55
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
Ролети з теплим коробом GANT