Національні змагання з автослалому: «Епсілон – Кубок Чемпіонів – Сузір’я Велика Ведмедиця»

Національні змагання з автослалому: «Епсілон – Кубок Чемпіонів – Сузір’я Велика Ведмедиця»

У суботу, 10 вересня 2016 р., у День фізичної культури та спорту відбулись Національні змагання з автослалому: «Епсілон – Кубок Чемпіонів – Сузір’я Велика Ведмедиця». На паркінгу біля Рівненської облдержадміністрації змагались 30 спортсменів - це переможці та призери Чемпіонатів України з автослалому за останні 18 років з різних куточків України.

Титульним партнером цієї визначної для автоспорту події, стала компанія «Акорд-С» Epsilon ТМ.

Місто Рівне у цих змагання представляли: Сергій Пелешок, Микола Пелешок та Олександр Рязанов.

З великим задоволенням колектив компанії «Акорд-С» Epsilon ТМ підтримав свого директора, Рязанова Олександра, який брав участь у змаганнях під стартовим №4.

В рамках заходу відбулося представлення асортименту продукції національного виробника металопластикових конструкцій Epsilon ТМ. Сергій Смірнов – представник компанії @siegenia_aubi, розповів про переваги протизламної німецької фурнітури. За допомогою шоу «Антигерої» глядачі власноруч змогли переконатись у якості та надійності представленої продукції. Також протягом дня, кожен бажаючий, завітавши до виставкового павільйону Epsilon ТМ, міг отримати професійну консультацію у менеджерів з продажу.

Не забули ми і про наймолодшу аудиторію, кожен маленький гість зміг втілити дитячу мрію – помалювати на віконечку, за що отримав солодкий приз.

Також хочемо висловити подяку нашим партнерам, які долучились до проведення даних змагань: компанії AXOR INDUSTRY (міжнародній компанії, що спеціалізується на випуску віконно-дверної фурнітури для світлопрозорих конструкцій), компанії @siegenia_aubi (всесвітньо відомому Німецькому виробнику віконно-дверної фурнітури), інтернет-виданню OKNA.ua - Платформа та проекту Віконний консалтинг.

Глядачі Отримали масу позитивних емоцій, оскільки змагання були видовищними. Для тих, хто не відвідав захід особисто, була можливість переглядати трансляцію «Кубку
чемпіонів» у прямому ефірі першого місцевого телеканалу.

Сподіваємося, що заходи такого рівня і надалі відбуватимуться у нашому місті. Адже це не тільки сприяє популяризації даного виду спорту, а й позитивно впливає на фізичний розвиток сучасного молодого покоління.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 444 XX XX +380 67 444 0101
+380 67 444 XX XX +380 68 963 7737
+380 67 444 XX XX +380 50 377 0101
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 17377
Ролети з теплим коробом GANT