Тренінг для співробітників і субдилерів ФОП Барбов В. І. у місті Білгород-Дністровський.
Kessler

Тренінг для співробітників і субдилерів ФОП Барбов В. І. у місті Білгород-Дністровський.

8 вересня 2016 року в місті Білгород-Дністровський «Оконный консалтинг» провів тренінг «Ефективні продажі світлопрозорих конструкцій. Секрети успіху» для партнера компанії «AXOR INDUSTRY» ФОП Барбов В. І.
В ході тренінгу були розглянуті «Етапи продажів», робота з потенційним замовником, що допомагає продавати конструкції, що відповідають ДСТУ і багато іншого. Крім менеджерів з продажу в тренінгу були задіяні і майстра по вимірах. Роль замірника дуже велика при рекомендації СПК під час виміру. Адже на місці простіше визначити, що саме рекомендувати клієнту виходячи з існуючих реалій місця установки вікна і побажань замовника. Окрему увагу учасників тренінгу було акцентовано на командну роботу «Менеджер з продажу-майстер по замірам-майстер по монтажу». Тільки при якісній роботі на кожному етапі можливий необхідний результат. Тренінг проводив бізнес-тренер Кесслер О. І.
«Оконный консалтинг» дякує департаменту маркетингу компанії «AXOR INDUSTRY» за підготовку і організацію тренінгу та регіонального представника компанії Романа Петренка за участь у проведенні тренінгу.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 97 070 5979
Ідентифікатор: 17375
Нова компактна ручка HOPPE