Пройшов цикл тренінгів для співробітників дилерських салонів компанії "Акорд-С"
Kessler

Пройшов цикл тренінгів для співробітників дилерських салонів компанії "Акорд-С"

28,29 і 30 вересня 2016 року в навчальному центрі тм «Epsilon» в м. Рівне «Оконний консалтинг» проводив цикл тренінгів для персоналу партнерів компанії «Акорд-С». Тренінги вів бізнес-тренер Кесслер О. І. В цей раз перші два тренінга були присвячені продажу. Розглядалися як ефективні продажі в офісі, так і телефонні продажі, сценарії роботи менеджерів в різних ситуаціях. А для тих менеджерів, які вже проходять другий курс навчання, був проведений тренінг по «Психотипами клієнтів».
Так само на тренінгах було багато самостійної роботи учасників індивідуально і в командах. При виконанні завдань, пов'язаних з презентацією вікон з різними фурнитурами, у ролі екзаменаторів виступали представники компаній-постачальників: від компанії «Siegenia» - Сергій Смирнов, від компанії «Axor Industry» - Ігор Горак, які не тільки оцінювали якість презентації, проведеної менеджерами, але і давали професійні поради.
Третій день був присвячений монтажу віконних конструкцій, правильності виміру, встановлення вікон по ДСТУ, роботі з клієнтом на об'єкті. Так само розглядалися питання, пов'язані з рекламационными моментами і сервісом, гарантійним і післягарантійним обслуговуванням.
Варто відзначити великий інтерес учасників як до теоретичної частини тренінгів, так і до практичної. Сподіваємося, що азарт і дух змагання менеджерів, який був під час практичних занять, буде перенесений на їх робочі місця і дасть відчутний ефект в продажах. За три дні роботи на тренінгах взяли участь 59 співробітників дилерських салонів.
«Оконний консалтинг» дякує представників компаній: Guardian - Олега Рибалко, «Siegenia»-Сергія Смирнова, «Axor Industry» - Ігоря Горака за участь у проведенні тренінгів.
Хочеться побажати слухачам хороших продажів. До нових зустрічей в гостинному і ефективному навчальному центрі тм «Epsilon»
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 97 070 5979
Ідентифікатор: 17455