БудЕКСПО 2016: На шляху до енергоефективності з REHAU
REHAU

БудЕКСПО 2016: На шляху до енергоефективності з REHAU

27-30 вересня 2016 року за партнерської підтримки компанії REHAU у Львові відбувся Осінній Будівельний Форум «На шляху до енергоефективності».

Один з найбільших виставкових майданчиків західного регіону країни зібрав цьогоріч не тільки представників вітчизняних та європейських виробників і постачальників енергоефективних матеріалів та послуг. На заході були присутні інвестиційні фонди та банківські установи з вигідними пропозиціями кредитування енергоефективних програм, а також представники забудовників із презентаціями сучасних житлових комплексів на базі енергозберігаючих технологій.

Партнери компанії REHAU ТМ Болена, ТОВ ЕлДом і АТПР VikoPlast на своїх стендах представляли конструкції з надсучасних профільних систем REHAU Geneo, REHAU Geneo PHZ, REHAU Synego, які привертали увагу відвідувачів не тільки своїми теплоізоляційними характеристиками, а й технічними можливостями, зокрема для засклення прорізів великих розмірів. Так, вікно Geneo з розмірами 900x2600 протягом всіх днів виставки збирало біля себе бажаючих зробити світлини.

В рамках форуму відбулись презентації інженера напряму Рішення для Віконної Індустрії А.Рубцова на теми:
- Більше тепла та світла з віконними системами REHAU.
- Нові тенденції та архітектурні можливості у віконному напрямку.
- Що важливо знати при заміні вікон.

Чи не найактуальнішими, за спостереженням нашого Експерта, виявились питання якісного монтажу з дотриманням вимог ДСТУ, з огляду на постійне зростання цін на енергоносії значно виріс попит на максимально теплі вікна, показники теплоізоляції яких перевищують діючі нормативи. Як ніколи приватні замовники приділяли увагу вибору надійного і якісного виробника: клієнти не раз зазначали, що для них принципово розмістити замовлення у сертифікованого авторизованого партнера. До речі, за підсумками виставки Партнери отримали чимало реальних замовлень і пропозицій дилерської співпраці.

Загалом, всі учасники Форуму відзначили високий рівень зацікавленості в енергоощадних технологіях, розуміння інвестиційної привабливості таких продуктів, а це означає, що Україна впевнено рухається в напрямку енергоефективності.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 17457