REHAU на Марафоні проектів 2016

REHAU на Марафоні проектів 2016

Comfort House 2016
6-7 жовтня в рамках унікальної комунікаційної платформи «Марафон проектів 2016» відбулися презентації основних тенденцій і перспектив розвитку будівельного ринку України від провідних архітекторів країни.
На прикладі найбільших будівельних майданчиків столиці, Дніпра і Львова піднімалися проблеми створення рекреаційних зон у місті і за його межами, говорили про введення в ужиток понять дизайн-коду і дрес-коду для міського простору, презентували новий для України, але котрий вже набув широкого поширення у світі, формат житлових комплексів закритого типу - анклавів.
Непідробний інтерес учасників Марафону викликали презентації архітектурних рішень, що істотно підвищують інвестиційну привабливість об'єктів. Зокрема, мова йшла про популярність панорамного скління з високими теплоізоляційними і звукоізоляційними характеристиками. Свої рішення для проектування світлопрозорих конструкцій із широкими конструктивними можливостями на прикладі панорамних розсувних систем HST REHAU SYNEGO представила компанія REHAU. У своїх доповідях керівник відділу прикладної техніки Напрями Рішення для Віконної Індустрії Володимир Мудрак і інженер Андрій Рубцов продемонстрували, як за допомогою подібних рішень можна домогтися максимального збільшення світлового прорізу і при цьому задовольнити найвищі вимоги по енергоефективності. Також увагу слухачів акцентували на сертифікованій для застосування в пасивних будинках системі REHAU GENEO PHZ, оскільки унікальний профіль дозволяє втілити ексклюзивні комбіновані рішення, особливо в індивідуальному будівництві.
Одним словом, запланована дистанція Марафону була подолана на одному диханні. Високий рівень організації, цікаві доповідачі, живі дискусії від творців проектів і їх виконавців, а також постійно розширювана географія учасників проекту - все це зайвий раз підкреслює актуальність подібних заходів і прагнення вітчизняного будівельного ринку впроваджувати краще зі світової архітектурної практики.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 17523