Запорізький кріпильний союз анонсує продаж зимової піни Soma Fix
Запорізький кріпильний союз

Запорізький кріпильний союз анонсує продаж зимової піни Soma Fix

Зимова піна Soma Fix вважається одним з найбільш якісних товарів на вітчизняному ринку. Саме тому Запорізький кріпильний союз анонсує продаж зимової піни Soma Fix Mega Plus за дуже вигідною ціною - 85 гривень за балон.
Проаналізувавши переваги наших клієнтів, ми з'ясували, що дану піну купують частіше, ніж будь-яку іншу. Наші клієнти вибирають монтажну піну Soma Fix по ряду причин:
1. Реальний вихід піни відповідає заявленому. Запорізький кріпильний союз, спільно з представниками бренду, проводили тест монтажної піни. У результаті з'ясувалося, що свідчення щодо виходу піни повністю співпали з тим, що написано на упаковці.
2. Структура піни. Дана піна має дрібну пористу структуру. Подібна консистенція піни сприяє кращої герметизації і теплоізоляції.
3. Повернення товару. Звичайно, навіть у найкращих брендів буває брак. Нехай у випадку з монтажною піною Soma Fix це трапляється вкрай рідко, але можливість повернути бракований товар ніхто не відміняв.
4. Ціна. Вартість монтажної піни Mega Plus повністю виправдана. Дивно, що при відносно низькій ціні, виробникові вдається конкурувати з більш дорогими аналогами.
Зимова піна Soma Fix Mega Plus - найбільш очікуваний товар цього сезону, який ось-ось з'явиться на вітрині нашого магазину. Слідкуйте за оновленнями і будьте в курсі останніх подій!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 612 22 XX XX +380 612 223 234
+380 612 22 XX XX +380 50 486 6488
Ідентифікатор: 17577
Алюмінієві профілі Profilco