TM Epsilon - учасник програми IQ ENERGY

TM Epsilon - учасник програми IQ ENERGY

Програма IQ ENERGY - альтернативне рішення "теплих кредитів".

Програма IQ ENERGY ініційована Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) в Україні та фінансується партнерством Е5Р і агентством SIDA за підтримки Європейського Союзу.
Мета програми - підвищити інформативність населення і продемонструвати фінансові переваги раціонального використання енергії, а також ознайомити населення з обладнанням і матеріалами, доступними на українському ринку, які відповідають найвищим технологічним стандартам енергоефективності.
У рамках цієї програми ЄБРР співпрацює з фінансовими установами в Україні; це означає, що фінансування зазначених заходів у сфері енергоефективності буде доступний через кредити декількох українських банків, які є учасниками Програми: УкрСиббанк і OTP Bank.
Залежно від кількості обраних заходів енергоефективності, інвестиції в прийнятті технології і матеріали можуть відповідати вимогам на заохочувальні платежі (гранти) в розмірі 15% - 20% від суми інвестицій для фізичних осіб та об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).

Шановні партнери, Epsilon ТМ є учасником програми IQ ENERGY. Наша продукція відповідає всім необхідним вимогам і включена в програму IQ ENERGY від "Європейського Банку Реконструкції та Розвитку" (ЄБРР).

Три кроки для отримання компенсації (гранту):
1 крок: зверніться до центрів роздрібних продажів продукції ТМ Epsilon. Виберіть енергоефективні конструкції, які беруть участь в програмі і отримаєте рахунок-фактуру + сертифікат.
2 крок: отримаєте кредит в одному з нижчезазначених банків (УкрСиббанк і OTP Bank).
3 крок: подайте заявку через on-line систему IQ ENERGY і отримаєте компенсацію (грант) після перевірки якості робіт.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 444 XX XX +380 67 444 0101
+380 67 444 XX XX +380 68 963 7737
+380 67 444 XX XX +380 50 377 0101
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 17619