Конкурс - кращий об'єкт разом із ТМ EPSILON

Конкурс - кращий об'єкт разом із ТМ EPSILON

Оkna-Еpsilon запрошує всіх партнерів взяти участь у фотоконкурсі "Кращий об'єкт разом із Оkna-epsilon", який буде проводиться на сторінці компанії в соціальній мережі Facebook у період з 21 листопада по 12 грудня 2016 року.

Умови участі в конкурсі:

1. Конкурсантами є партнери (дилери) Оkna-epsilon, які подали фото об'єктів* з використанням металопластикових конструкцій ТМ Epsilon на електронну адресу разом із контактними даними для зворотного зв'язку (ПІБ, телефон, місце розташування об'єкта) у період з 21 листопада по 14 грудня 2016 року.

2. Після оцінки інформативної складової і якості фотоматеріалів, вони будуть опубліковані на сторінці ТМ Epsilon у соціальній мережі Facebook.

3. 15 грудня в день розіграшу, десять фоторобіт призерів**, які отримають найбільшу кількість голосів користувачів (за допомогою кнопки "Мені подобається" і "Поширити") отримають у подарунок*** планшет від ТМ Epsilon зі встановленою програмою WinCalc Mobile.
WinCalc Mobile - це програмний продукт для розрахунку віконно-дверних конструкцій на мобільному пристрої з операційною системою Android.

WinCalc Mobile дозволяє:
- Створити повноцінний замовлення, отримати ціну і комерційну пропозицію;
- Надіслати готове замовлення до клієнта, офісу або на виробництво для завантаження в програму WinCalc;
- Відстежувати етапи готовності і відвантаження замовлень.
Всі користувачі соціальної мережі Facebook, хто підтримували роботи переможців візьмуть участь в розіграші**** заохочувальних подарунків від Оkna-epsilon!

* Для участі в конкурсі Учасник надає необмежену кількість фотографій (хорошої якості в форматі jpeg), об'єктів з встановленої продукцією ТМ Epsilon. До участі приймаються матеріали тільки власних об'єктів, можуть використовуватися матеріали третіх осіб, тільки в разі їх згоди.
** Переможцем буде визнаний Учасник, який отримав найбільшу кількість «Likes» і «Share» від користувачів соціальної мережі Facebook. Підтвердженням перемоги буде ідентифікація об'єкта з встановленими конструкціями ТМ Epsilon відображеними на фото.
*** Під подарунком мається на увазі право придбання за одну гривню.
**** Серед всіх учасників, які проголосували за фіналістів буде розіграний заохочувальні подарунки від ТМ Epsilon. Розіграш буде здійснено за допомогою автоматичної системи випадкового вибору даних «Random».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 444 XX XX +380 67 444 0101
+380 67 444 XX XX +380 68 963 7737
+380 67 444 XX XX +380 50 377 0101
Ідентифікатор: 17631