Viknar’off best 2016
Aluplast Україна

Viknar’off best 2016

За доброю традицією, вже в четверте компанія Viknar’off за підтримки aluplast провела приголомшливий захід для дилерів з усієї України.

26 листопада всі гості одягнулись в чорно-білому стилі та відправились в Podolyany Hall, що знаходиться в славному місті Тернопіль.
Всі майстри віконного бізнесу змогли нарешті відірватись від буденних справ та продажу, і повністю поринути в атмосферу свята.
Очікуваною частиною вечора було нагородження від компанії aluplast. Директор aluplast Україна Валерій Лихвар подякував за надійне співробітництво голові компанії Viknar’off Володимиру Бліхару та вручив нагороду за високу якість вікон. Потім настала черга 5-ти найкращих дилерів, які довели всім свій високий професіоналізм і змогли засклити найбільшу кількість будинків саме продукцією aluplast. Вони отримали від Валерія Лихвара грамоти та пам'ятні подарунки.

Головною ідеєю свято було - якщо добре працюєш, то добре відпочиваєш. Для цього організатори приклали багато зусиль. На радість всім гостям на захід була запрошена феєрична українська співачка — Ольга Полякова, під музику якої ніхто з присутніх не міг встояти на місті, а в кінці свого виступу вона дістала щасливий квиток з ім'ям майбутнього власника авто.
Всі партнери отримали позитивні емоції, яких вистачить на весь наступний рік, щоб робити нові звершення і досягати більших висот.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 17709