Семінар від компанії aluplast на виставці «Примус: Вікна. Двері. Профілі. Фасади. Архітектурне скло 2018»

Семінар від компанії aluplast на виставці «Примус: Вікна. Двері. Профілі. Фасади. Архітектурне скло 2018»

Примус: Вікна. Двері. Профілі. Фасади 2017
За доброю традицією ми почали наші виступи з першої київської виставки, яка максимально присвячена темі світлопрозорих конструкцій.

У цьому році ми вирішили внести зміни в програму виступів, а також у саму подачу. Головним акцентом семінару було представити новинки, які ми тільки вводимо на український ринок, а саме ПВХ системи: рольставні, віконниці, multisliding і системи провітрювання, у зв'язку з цим наш семінар називається - «Інновації в склінні від компанії aluplast». Дані продукти давно відомі в Європі і користуються великим успіхом, тому наша місія донести всі переваги і зручність від застосування цих систем у своєму будинку. Із цим завданням чудово впорався наш регіональний менеджер по центральному регіону - Олександр Бараник. Він зміг утримати увагу великої аудиторії, і провести по всім новинкам, представленим у презентації. Щоб учасники семінару змогли також самостійно ознайомитися з новими продуктами, ми підготували фірмові папки де можна знайти листівки і брошури по всім системам. Дякуємо всім хто взяв участь у нашому семінарі, ми намагаємося для вас!
Також ми будемо проводити наші семінари на виставках у великих містах таких як: Одеса, Львів, Дніпро. Слідкуйте за нашим розкладом.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 17850
Алюмінієві профілі Profilco