ДІАЛОГ З ЛІДЕРАМИ – знайомимося зі спікерами. Сергій Даців, компанія МІРОПЛАСТ

ДІАЛОГ З ЛІДЕРАМИ – знайомимося зі спікерами. Сергій Даців, компанія МІРОПЛАСТ

InterBuildExpo 2017
З ростом цін на електрику та опалення в Україні, тема енергоефективних технологій, в тому числі вікон, виходить на перший план. Запущена програма енергомодернізації і видача «теплих кредитів». При цьому в країні як і раніше немає єдиної нормативної бази, що визначає правила розрахунку енергоефективності конструкцій.

Сергій Даців, Директор департаменту збуту компанії МІРОПЛАСТ, в своєму виступі в рамках «ДІАЛОГУ З ЛІДЕРАМИ» говоритиме зокрема про проблему відсутнього контролю якості вікон, відповідності фактично встановлених конструкцій їх задекларованим властивостям.

Сергій Даців: «Державна програма енергомодернізації, видача «теплих кредитів», безумовно, активізували інтерес населення до енергоефективних вікон. Але при цьому держава не запропонувала ринку ніяких чітких нормативних правил визначення поняття «енергоефективного вікна». Більш того, видаючи «теплі кредити», державою ніяк не прописаний контроль за якістю установки конструкції, в результаті, за досягненням задекларованого рівня енергозбереження, яку має надавати установка енергоефективних вікон».

Детальна програма «ДІАЛОГУ З ЛІДЕРАМИ» — за посиланням.

Коли: 31.03.2017 (п'ятниця) 11:00-15:30
Де: на виставці InterBuildExpo, Київ, вул. Салютна 2Б, павільйон 1, конференц-зал 3

Організатор: OKNA.ua, за підтримки ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 18090
Вікна, двері, балкони REHAU