Розширено асортимент у профільній системі - PROFILCO

Розширено асортимент у профільній системі - PROFILCO

Компанія «Візаж-Схід» розширила лінійку профільної системи PROFILCO (Греція) і пропонує великий вибір систем із теплого й холодного алюмінію для скління: лоджій, балконів, павільйонів, кіосків, літніх веранд, зимових садів, фасадів, терас, басейнів і багатьох інших приміщень .
Системи відкривання:
1) Підйомно-розсувні
2) Система «Гармошка»
3) Слайдингові (паралельно-розсувні) відкривання.
4) Поворотно-відкидні
Наші вироби виготовляються з високоякісних профілю світового бренду - PROFILCO (Греція).
PROFILCO - PR26
матеріал профілю - алюмінієві, монтажна ширина рами - 69 мм, кількість камер рами/стулки - 1/1
Полегшена розсувна система для паралелльно-зсувних конструкцій. У ній приділяється велика увага вазі профілю, а також якості і функціональними можливостями конструкції. Система PR26 може комбінуватися з системою PR52 і забезпечувати ідеальне рішення для легких конструкцій
PROFILCO - PR45
матеріал профілю - алюмінієві, монтажна ширина рами - 105 мм, кількість камер рами / стулки - 3/2
PROFILCO PR45 - «тепла» алюмінієва розсувна система, яка дозволяє виготовляти вікна для енергозберігаючих будівель. Основні характеристики PR45: Класичний дизайн з плавно вигнутими лініями повністю гармонує з системами PROFILCO. Термоізоляція досягається за допомогою...
PROFILCO - PR72
матеріал профілю - алюміній, монтажна ширина рами - 72 мм, кількість камер рами/стулки - 3/3
Компанія PROFILCO для задоволення високих вимог до алюмінієвих систем своїх споживачів створила нову систему з термомостом PR72, в якій використовується фурнітура, що застосовується при виробництві пластикових вікон. Конструкція даної системи була створена на основі всіх провідних систем ...
PROFILCO - SYKOTHERM 70
матеріал профілю - алюмінієві, монтажна ширина рами - 70 мм, кількість камер рами/стулки - 3/3
Термоізолююча система SYKOTHERM 70 від компанії SYKON для вікон і дверей повністю відповідає міжнародним стандартам якості. Термоізоляція забезпечується за рахунок використання дрібнопористого поліаміду. Система SYKOTHERM 70 від SYKON - оптимальне рішення для важких конструкцій.
Чому варто звернутися саме до нас?
1. У нас помірні ціни і приємний сервіс.
2. Ми оперативно обробляємо заявки, своєчасно реагуємо на питання клієнтів, а наші фахівці виконують роботи в максимально стислі терміни.
3. У нас власне виробництво, ми не встановлюємо на свою продукцію націнки. Звертаючись до нас, Ви отримуєте якісні конструкції і одночасно економите.
4. Ми виготовляємо вітражі будь-якого ступеня складності. Ми можемо створити міцні конструкції, призначені як для житлового приміщення, так і в якості зовнішньої перегородки.
5. 100% контроль якості на всіх етапах проведення робіт.
6. Ми надаємо гарантію до 10 років!
7. Створення проекту конструкції.
Всі наші вироби відрізняються своєю надійністю і функціональністю, тоді як висока якість виконання дозволяє експлуатувати їх без проблем на протязі тривалого часу. Менеджери нашої компанії нададуть консультацію з будь-якого виниклого питання, проведуть попередній розрахунок вартості і прибудуть на об'єкт для проведення вимірів у зручний для замовника час.

Ми бажаємо, щоб у вашому домі завжди було тепло і затишно! Щастя Вашій родині!
Запрошуємо до співпраці дилерів, виконробів, дизайнерів, архітекторів, будівельні компанії!
З нами надійно! Чекаємо ваших дзвінків!
Працюємо по всій Україні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 634 XX XX +380 67 634 5613
+380 67 634 XX XX +380 95 511 3213
Ідентифікатор: 18255