Інноваційна новинка зі скла з регульованим ступенем прозорості до 98%

Інноваційна новинка зі скла з регульованим ступенем прозорості до 98%

Інноваційна та функціональна конструкція зі скла з регульованим ступенем прозорості до 98%. Таке рішення дає можливість миттєво перетворити публічний простір у приватний просто натиснувши кнопку на пульті управління і зробить Ваш інтер'єр особливим і незабутнім.

NANO PRIVATE
Максимальний розмір одного фрагмента 3200 * 1500 мм.
Області застосування
Переговорні кімнати, душові, ресторани й нічні клуби, музеї й всі приміщення, де Вам хотілося б виділитися.
Термін експлуатації
25 років або 2 млн перемикань.

NANO VITRINE
Мультфункціональная конструкція зі скла, що дозволяє зі звичайної прозорої перегородки зробити відео-вітрину з WOW ефектом.
Хочете побачити як прозоре скло перетворюється у відео проекцію? Магія даного продукту заснована на управлінні нано кристалами, які забезпечують ефектну і барвисту передачу зображення глядачеві.
Розміри
Обмежені тільки уявою.
Галузь застосування
Фасадні вітрини, переговорні кімнати, торгові центри, музеї й будь-які приміщення, де необхідна інноваційна реклама.

NANO PROF
Збірна конструкція з текстурних скляних блоків, які дають можливість створити преміальні рішення для поділу простору та інших архітектурних рішень.
Преміальні рішення для поділу простору
Така форма скла забезпечує міцність і надійність конструкції. Конструкція розсіює світло і створює відокремленість. Можна створювати унікальні світлопрозорі конструкції: фасади, стіни, перегородки, дахи.
Можна додавати додаткове підсвічування і світопроникний утеплювач. Використовуючи цей матеріал, у світлий час доби всередині приміщення буде достатньо природного денного світла, а в темний час доби буде ефект м'якого відблиску або ефектного світіння, якщо використовувати підсвічування або ілюмінацію.
Конструкційні особливості інсталяції: монтується в одинарному, подвійному або потрійному вигляді (якщо потрібна звуко- і теплоізоляція).
Можливість скління великих площ з мінімальним використанням алюмінієвого профілю
можливість як вертикального, так і горизонтального скління
можливість скління з круговим і, звивистими формами
можливість скління дахів
доступний з теплоізоляційним і сонцезахисним покриттям

Має різні фактуру, колір, довжину. Монтажна довжина секції - від 3,0 до 5,8 м.
Країна виробник
Німеччина

NANO HEAT
Ідеальне поєднання технологій і матеріалу, яке дозволяє виробляти скло з підігрівом. Такі конструкції активно використовуються в зовнішніх рішеннях, де необхідно уникнути скупчення снігу або появи льоду. Наприклад: козирки вхідних груп, частини фасадів, огорожі даху, ліхтарі.
Підігрів скла здійснюється завдяки металізованому покриттю безпосередньо на скло і не впливає на його прозорість. Такі рішення можуть використовуватися в двох напрямках: для обігріву приміщення або для захисту від накопичення снігу / льоду.
Куди ставити
Усюди, де холодно: від фасадних вікон, зимових садів до мансард, козирків тощо...
Навіщо
Затишно, тепло, інноваційно.

Оформити замовлення на функціональні конструкції зі скла в Дніпрі можна зв'язавшись з нами через телефон. Менеджери нашої компанії нададуть консультацію з будь-якого питання, проведуть попередній розрахунок вартості й прибудуть на об'єкт для проведення вимірів у зручний для замовника час.
Ми бажаємо, щоб у вашому домі завжди було тепло і затишно! Щастя Вашій родині!
Працюємо по всій Україні!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 634 XX XX +380 67 634 5613
+380 67 634 XX XX +380 95 511 3213
Ідентифікатор: 18432
Алюмінієві профілі Profilco