Новий дверний поріг від компанії "Універсалсервіс"

Новий дверний поріг від компанії "Універсалсервіс"

Дверні пороги залишаються одним із пріоритетних напрямків компанії "Універсалсервіс". Ми надаємо великий вибір у різних сегментах і для більшості профільних систем ринку України. І сьогодні асортимент поповнився алюмінієвим порогом із термомостом!
Терморозрив із полімеру PA6.6 використовується в "теплих" алюмінієвих системах і забезпечує ізоляцію від холоду внутрішньої частини профілю. Аналогічний принцип використовується і в новому порозі Universal 74/20.
З огляду на те, що поріг піддається підвищеному навантаженню його поверхня обробляється за методом анодування. Глибина шару складає 20 мікрон. З його допомогою на поверхні багаторазово підвищується зносостійкість до механічних пошкоджень, а також поліпшується зовнішній вигляд.
Однією з важливих особливостей порога є конфігурація нижньої частини. Вона дозволяє приєднувати спеціальні ізолюючі профілі для виконання "теплого монтажу". У такому випадку холод і волога з боку вулиці не потрапляють всередину приміщення.
Поріг, пропонований нашою компанією, розроблений і виробляється нами, при постійному контролі на всіх етапах виробництва, тому ми гарантуємо якість і надійність нашого продукту.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 48 705 XX XX +380 48 705 1962
+380 48 705 XX XX +380 67 482 1916
Ідентифікатор: 18302