Нова розсувна система з москітною сіткою

Нова розсувна система з москітною сіткою

Вісімдесята серія - це віконна розсувні система з москітною сіткою.
Як видно на фото, з цієї розсувний системою Ви отримуєте дві напрямних для руху стулок і одну для москітної сітки. Як і в SWS-60 серії, стулки рухаються по алюмінієвої рейці на спеціальному ролику, що дозволяє системі функціонувати тривалий час без будь-яких регулювань і втручань.
Найімовірніше, багато хто стикався з незручністю класичної москітної сітки, яка встановлюється зовні вікна на зацепах, петлях або «кишеньках». Її незручно знімати, вона може просто випасти і полетіти в далекі краї. Ця проблема вирішена в нашій системі - в ній з'являється можливість використання москітної сітки, яка встановлюється всередині приміщення. Тепер сітці просто нікуди подітися, адже вона рухається по окремій напрямної, відчуває себе не доповненням, а повноцінною частиною Вашого вікна, тому й не намагається кудись втекти. Сітка більше не схильна до зовнішніх деструктивних факторів, а її зняття для наведення чистоти більше не є страшним випробуванням для господаря.
Скління балконів - стає дуже простим з розсувною системою SWS, завдяки ряду додаткових профілів, які допоможуть Вам вирішити безліч дизайнерських питань. Ви можете комбінувати звичайні вікна і розсувні, робити круговий скління, об'єднати різні серії нашої розсувної системи, а також безліч інших веселих речей.
Розсувні вікна і двері SWS - це безліч різних варіантів конструкцій. Ми робимо вікна і двері з двох, трьох, чотирьох і навіть шести стулок! Максимальний розмір таких конструкцій може доходити до 2,3 метрів заввишки і 5,8 метрів завширшки! Як кажуть, було б тільки бажання.
Купити розсувні вікна і двері в Одесі, Ви можете зв'язавшись з нами будь-яким, зручним для Вас способом - по телефону, поштою, на сайті, а також в групі Facebook. Наші менеджери допоможуть Вам визначитися з вибором, а також прорахують можливу конструкцію в найкоротші терміни.

SWS. ДОСКОНАЛІСТЬ ПРОСТОРУ.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 48 705 XX XX +380 48 705 1962
+380 48 705 XX XX +380 67 482 1916
Ідентифікатор: 18006