Будівельна осінь з REHAU
REHAU
Осінній Будівельний Форум

Будівельна осінь з REHAU

Вкотре за офіційної підтримки компанії REHAU 03-06 жовтня у Львові розгорнув свою роботу один з найбільших виставкових майданчиків західного регіону – Осінній Будівельний Форум.
Директор Львівського бюро продажів ТОВ «РЕХАУ» Андрій Савчук традиційно привітав гостей виставки та анонсував презентації енергоощадних технологій REHAU на стендах авторизованих партнерів «Реноме Партнер» (ТМ Вікнова), Vikoplast (АТПР П.Стрижко), а також в рамках спеціалізованих семінарів форуму.
В день відкриття виставки відбулась конференція Львівської обласної ради для Об’єднання територіальних громад: «Забезпечення енергетичної самодостатності територіальних громад», де А.Савчук торкнувся теми впливу енергоефективних віконних систем на проведення термомодернізації будівлі. Наступного дня на Форумі було проведено загальний семінар для всіх відвідувачів виставки «Енергозберігаючі віконні конструкції REHAU. Рішення для заощадження енергії», підкріплений краш-тестом протизламного вікна від компанії «Реноме Партнер». Очікувано відкрити вікно навіть за допомогою інструменту нікому не вдалось, тож якість і надійність вікон REHAU було доведено дослідним шляхом. 5 жовтня на семінарі з «Питань діяльності ОСББ, планування заходів з термомодернізації будинку та додаткових джерел фінансування проведення робіт» відбулись презентації енергозберігаючих вікон REHAU для голів ОСББ Львова.
У порівнянні з весняною виставкою активності на стендах партнерів дещо побільшало. В основному зацікавленість проявляли кінцеві споживачі. Серед топ-запитів до наших партнерів можна виділити теплий монтаж, виносний монтаж у зоні утеплювача, рішення для вентиляції (особливо для приміщень, де вже замінені вікна), рішення для санації, вимоги до вікон у під’їздах багатоквартирних будинків та ін. Увагу архітекторів переважно привертали ексклюзивні рішення для декору – алюмінієві накладки, віконниці, унікальні можливості системи GENEO та GENEO PHZ. Також партнери відзначили чималу кількість отриманих контактів для подальших зустрічей, а це добрий знак того, що українці активно термомодернізують свої оселі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 18696