Теплі штукатурні укоси - нова пропозиція нашої Студії

Теплі штукатурні укоси - нова пропозиція нашої Студії

Студія віконних рішень Дизайн Пласт ТМ пропонує своїм Замовникам обробку укосів «теплою» штукатуркою.

Класичні штукатурні укоси - найпопулярніший метод обробки віконного отвору.

Всі до них звикли, вони дійсно дуже естетичні, хоча і трудомісткі.

Але користувачі оштукатурених укосів знають і їх недоліки: з часом вони обсипаються, вимагають освіжити раз на 2-3 роки, гігроскопічні.

А головне, без утеплення такі укоси холодні, оскільки склад суміші - це недорогі природні матеріали з високою теплопровідністю, а значить не тримають тепло.

Ринок будівельних матеріалів пропонує сучасні штукатурні суміші, позбавлені недоліків класичної штукатурки - штукатурні суміші на основі перліту.

Перліт - це природний матеріал вулканічного походження. Подрібнений перлітовий пісок з додаванням цементу, гранул пінополістиролу, порошку з пемзи й керамзитовою крихти становить основу суміші для теплої штукатурки.

Такий склад матеріалів і дає «теплої» штукатурки такі бажані властивості: тепло-і-звукоізоляцію, міцність і довговічність, вологостійкість і вогнестійкість, стійкість до бактерій цвілі й грибка. Перлітова штукатурка не тріскається і не обсипається.

Універсальність класичної штукатурки властива і «теплою» - вона може бути застосовна для будь-яких поверхонь, для будь-яких форм віконних прорізів, ширини й площ, для внутрішніх і зовнішніх укосів.

Тривалість робіт з «теплою» штукатуркою знижується до 1-2 днів.

Єдиний недолік - вартість її значно вище, але це окупається її експлуатаційними властивостями й відсутністю необхідності утеплення.

Послугу установки штукатурних укосів від нашої Студії надає спеціалізована бригада професійних ремонтників.

Ми встановимо укоси на Ваші вікна з рівною поверхнею і точним кутом!

Всього Вам теплого...
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 740 XX XX +380 50 740 5544
+380 50 740 XX XX +380 67 701 0044
Ідентифікатор: 18741