Розширюємо лінійку підвіконь: підвіконня КРАФТ, Україна
ДенСон
крафт-раскладка-цветов

Розширюємо лінійку підвіконь: підвіконня КРАФТ, Україна

Компанія ДенСон розширює лінійку підвіконь і пропонує своїм замовникам новинку на ринку будівельних матеріалів - пластикове підвіконня українського виробництва КРАФТ (Kraft) торгової марки das Fensterbrett. Нова палітра кольорів: білий, золотий дуб, темний дуб, полярний дуб, сірий дуб, горіх, антрацит.

Підвіконня КРАФТ проводиться з якісного переробленого еко пластику і має вельми доступну ціну економ-класу при високій якості продукту. Поверхня підвіконня гладка, матова, з відмінними експлуатаційними якостями. Переважною особливістю підвіконня Kraft (на відміну, наприклад, від популярного вітчизняного підвіконня економ-класу Опентек) є наявність посилених ребер жорсткості і міцних стінок, завдяки яким підвіконня не гнеться, не ламається, витримує значну вагу без деформації поверхні.
Він підходить для експлуатації як у кімнаті, так і на кухні, прекрасно «вписуючись» в інтер'єр будь-якого стилю і дизайну.

Ми рекомендуємо підвіконня Крафт для самого широкого кола споживачів, так як він оптимально поєднує демократичну вартість, висока якість, гідні споживчі та естетичні характеристики.
Так само робимо завмер, доставку, монтаж. Додаткову Ви можете дізнатися у наших менеджерів, зателефонувавши за телефонами компанії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 764 XX XX +380 67 764 4202
+380 67 764 XX XX +380 68 015 6041
Ідентифікатор: 18792
Денсон
 Оцінка - 5 из 5
Специальные цены на пластиковые подоконники Данке, Пластолит, Крафт, Опентек, Риф.
13 лист. 2017 р., 14:49
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
Ролети з теплим коробом GANT