Стіни без грибка! Прозорі вікна без конденсату! Свіже повітря! Нове конструктивне рішення системи вентиляції Prana вже в нашому асортименті!
Prana

Стіни без грибка! Прозорі вікна без конденсату! Свіже повітря! Нове конструктивне рішення системи вентиляції Prana вже в нашому асортименті!

Пропонуємо Вашій увазі найкраще енергоефективне рішення з вентиляції - четверте покоління рекуператорів повітря на основі мідного теплообмінника Prana.
* Інноваційна система вентиляції повітря
* Збереження тепла взимку
* Кондиціонування влітку
* Збереження енергетичної складової повітря
Рекуператор Prana — це приточно-витяжна прямоточна система вентиляція (приток і витяжка відбуваються одночасно без змішування повітряних потоків).
Завдяки рекуператору ПРАНА коефіцієнт утилізації тепла системою сягає 91%. Те, що система ПРАНА не містить фільтрів, дає змогу отримувати свіже живе повітря, коефіцієнт енергетичної якості якого складає 95-97%. Влітку це дає змогу зберігати комфортну прохолоду кондиціонера, а це подвійна вигода: по-перше, знадобиться менш потужний (а це означає – більш дешевий) кондиціонер, по-друге, можна досягти значної економії електроенергії під час його експлуатації (енергоспоживання рекуператора ПРАНА – до 30 Вт/год в середньому).
Система вентиляції рекуператор Прана – це можливість вирішення актуальних проблем вентиляції, враховуючи фізіологію дихання живого організму, яка вимагає наявності в повітрі його енергетичних складових. Варто коротко зупинитись на вигодах, які дає застосування рекуператора тепла системи ПРАНА:
* використання мідного теплообмінника - рекуператора тепла. Мідь, яка є природним антисептиком, запобігає накопиченню шкідливих бактерій в робочому модулі. Вона не псується, не іржавіє і має один з найвищих коефіцієнтів теплопровідності;
* в моделях побутової серії кількість притічного повітря переважає над кількістю витяжного повітря для запобігання утворенню зворотної тяги;
* рекуператор Prana в приміщенні чудово справляється один, при цьому компенсує роботу витяжних каналів на кухні та в санвузлі. Натомість реверсних провітрювачів, для запобігання отруєння продуктами згорання, обов'язково необхідно ДВА на одне приміщення;
* одночасний приток і витяжка;
* компактні розміри - весь робочий модуль прихований в товщі стіни, помітна лише вентиляційна решітка;
* нескладність та швидкість монтажу. Фахівці встановлюють рекуператор повітря за 2 год, не пошкоджуючи при цьому ремонт;
* зручна система управління за допомогою реостатного вимикача або дистанційного пульта;
* відчутна економія енергоресурсів;
* наповнення приміщення повітрям зі збереженням природної енергетичної складової «пране»;
* відсутність фільтрів, що зводить до нуля постійні видатки на витратні матеріали і технічне обслуговування;
* доступність і простота обслуговування системи;
* відсутність шуму в нічному режимі;
* гарантована якість;
* справедлива і доступна ціна за конкурентоспроможним співвідношенням «ціна-якість».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 99 727 XX XX +380 99 727 8858
+380 99 727 XX XX +380 67 373 7631
Ідентифікатор: 19011
Нова компактна ручка HOPPE