Новинка 2019 року - гібридні вхідні двері!
El-Win

Новинка 2019 року - гібридні вхідні двері!

Пропонуємо нашим клієнтам новинку 2019 року гібридні вхідні двері європейського зразка.

Поєднання у дверях таких матеріалів, як алюміній та дерев’яний євро брус, робить їх довговічними, максимально теплими, стильними по дизайну і максимально функціональними для Вашого комфорту.
Алюмінієвий зовнішній обклад повністю захищає дерев’яні двері не тільки від атмосферного впливу, а й від вандалізму. Дерево завжди було, є і буде універсальним матеріалом, який поєднує в собі найвищі термоізоляційні, вологообмінні, антистатичні та декоративні властивості. Нові технології “зрощування” деревини ламелями з різним напрямком волокон зробили дерев’яні конструкції максимально довговічними і стійкими до деформації.
Такі гібридні двері можемо декорувати:
- склопакетами з різним форматом та видом скла,
- декор вставками фільонкою або art-панелями,
- фарбуванням зовнішньої сторони в будь-який колір RAL або під текстуру дерева,
- внутрішню сторону дверей шпоном з елітних порід дерева,
- ексклюзивними ручками,
і ще безліч різних варіантів.

Комплектуються двері за замовчуванням автоматичним порогом Planet X3, з яким Ви забудете про протяги від порогу. Цей поріг приводиться в дію автоматично (без додаткових дій) при відкриванні та закриванні дверей.

Гібридні двері додатково можна укомплектувати механічними та електронними замками підвищеної безпеки компанії WINKHAUS, а також електронною системою керування доступом blueCompact.

Вартість таких дверей приємно здивує наших клієнтів, якщо порівнювати з іншими моделями, подібними по функціональності і дизайну, представленими на ринку України і за її межами. Рекомендована середня ціна гібридних дверей з однією робочою стулкою 58 тис. грн. Вартість може коливатися як в меншу, так і в більшу сторону в залежності від комплектації.

Терміни виготовлення більше ніж 40 робочих днів. Це обумовлено складним виробничим процесом обробки дерева і збірки гібридної системи.

Ми завжди раді нашим клієнтам!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 99 727 XX XX +380 99 727 8858
+380 99 727 XX XX +380 67 373 7631
Ідентифікатор: 20210
Ролети з теплим коробом GANT