VEKA розширить потужності з переробки старих пластикових вікон та дверей
Фото: www.veka-recycling.co.uk

VEKA розширить потужності з переробки старих пластикових вікон та дверей

Veka Recycling Ltd, яка належить підрозділу VEKA Umwelttechnik GmbH, оголосила запуск нового заводу для переробки віконних на дверних ПВХ профілів. Про це повідомляє Plastics News Europe.

Новий завод планують розмістити у Веллінгборо, Великобританія. Інвестиції складуть 8 млн фунтів стерлінгів (11 млн доларів). Виробничі потужності розмістять на території колишнього заводу з переробки металів, але обладнають із нуля, щоби впровадити останні технології переробки. Вони дозволять повністю відокремити каучук, метали та інші домішки від ПВХ. Це дозволить отримати непластикований ПВХ високої якості для виготовлення віконних і дверних профілів, кабелів та інших будівельних виробів.

Читайте також: ЄС уклав попередню угоду щодо утилізації будівельного скла

У 1993 році компанія відкрила перший завод у Берінгені, Німеччина. Ще один завод був відкритий у Франції у 2006 році. З 2007 року в Англії працює лінія збору та подрібнення пластикових вікон та дверей для більш зручного транспортування. Подібні установки запущені в Іспанії та Португалії.
Новий завод у Великобританії планують запустити весною 2019 року. Сумарна потужність трьох заводів перевищить 100 000 тонн ПВХ-виробів на рік.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 19094