Відкриті Вікна продовжують співпрацю з павлоградським Ресурсним Центром
Бондаревський Владислав Миколайович

Відкриті Вікна продовжують співпрацю з павлоградським Ресурсним Центром

Підприємство Відкриті Вікна взяло участь в реалізації першого в цьому році проекту «Ресурсний центр - епіцентр змін» за підсумками конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками», яке відбулося в п'ятницю 6 жовтня.
Павлоградський Ресурсний центр підтримки ОСББ працює на базі Павлоградської міської громадської організації «ОСББ - майбутнє Павлограда» вже протягом чотирьох років. Основною діяльністю Ресурсного центру стало не тільки надання допомоги при створенні, а й підтримка діяльності ОСББ. Організація проводить безкоштовні семінари для бухгалтерів і глав ОСББ, навчальні заходи з розробки проектів для участі в різних конкурсних програмах, робочі зустрічі для вирішення проблемних питань.
Нагадаємо, що один з семінарів, що стосується енергоаудиту та енергозбереження проходив в центральному офісі нашої компанії 14 липня.
Великим незручністю для співробітників центру була відсутність зручного приміщення для продуктивної роботи й завдяки проекту приміщення знайшлося і доведено до ладу, закуплено меблі та проектор.
Як партнер Ресурсного центру в питаннях енергозбереження наше підприємство подарувало і встановило в новому приміщенні тепле металопластикове вікно.
Термомодернізація багатоквартирних будинків міста Павлограда та району тільки почалася, тому у Ресурсного центру і нашого підприємства попереду ще не один рік плідної співпраці та партнерства, що підтверджує сертифікат про партнерство, яку ми здобули.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 93 170 XX XX +380 93 170 1307
+380 93 170 XX XX +380 99 123 4000
+380 93 170 XX XX +380 96 506 8137
Ідентифікатор: 19177
Ролети з теплим коробом GANT