aluplast на виставці Fensterbau Frontale 2018

aluplast на виставці Fensterbau Frontale 2018

fensterbau/frontale 2018
Стенд aluplast на виставці Fensterbau Frontale 2018 вражав новинками. Беручи участь на кожній виставці наша компанія демонструє нові напрацювання, і отримує зворотний зв'язок від учасників виставки і на основі результатів цих досліджень, ми прораховує майбутній крок у галузі.
Нові види декорів від aluplast
У цьому році було представлено 2 нових дизайни, які відповідають останнім тенденціям у віконної сфері. Перший - ламінація woodec, вона має вигляд дерев'яного вікна, яка не отличимо від справжнього дерева, але при цьому володіє всіма перевагами пластикового вікна. Цей декор візуально не відрізняється від натурального матеріалу, і має фактуру дерева на дотик. Нова ламінація представлена ​​в 3 сучасних відтінках.
Ламінація і алюмінієві накладки aluskin в кольорі антрацит, вже 2 рік популярні серед замовників і переробників, так як вони створюють акцент на вікна, і прекрасно поєднується з колірними композиціями фасаду. Уважно вивчаючи даний попит компанія aluplast створила профіль у кольорі антрацит, щоб ідеально гармоніювати із зовнішнім декором вікна.
Ще одна очікувана новинка в системі накладок aluskin - це новий тип накладок із протиливневою полицею. Дана накладка відмінно стикується зі зовнішніми відливами і тепер не потрібно вибирати або жертвувати декором.
Тепла розсувна система smart-slide 70 мм.
Це ідеальний симбіоз підйомно-розсувних дверей HST 85 мм і multi-sliding. Вона поєднує в собі кращі характеристики обох систем. Розсувними дверима легко управляти завдяки ковзанню стулки в рамі, це важлива перевага в щоденному використанні, так як не потрібно докладати багато зусиль для відкриття і закриття стулки.
«Як постачальник, який одержав дві нагороди за інноваційні технології, ми бачимо свою місію в підготовці наших партнерів до завдань майбутнього», - говорить керуючий директор aluplast Патрік Зайтц. «Очікування - це не наш варіант, ми просто беремо і робимо. Намагаючись передбачити і створювати товари за якими майбутнє. Це можна побачити по інноваційним продуктам та послугам для наших партнерів і клієнтів на стенді представленому на Fensterbau Frontale, які найкращим чином показують наше напрямок і тенденції. Зворотний зв'язок, яку ми отримали на виставці стане основою для розробок, які ми будемо створювати»
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 19246