Розширюємо асортимент: якісні вхідні двері

Розширюємо асортимент: якісні вхідні двері

Компанія продовжує розширювати асортимент своєї продукції. Пропонуємо Вам ознайомитися з останніми новинками.

Якісні вхідні двері від українського виробника
Компанія є виробником якісних вхідних дверей різноманітного призначення: для квартир, котеджів, тамбурних, складських, зломостійких дверей для об'єктів з підвищеним рівнем охорони та інші, - вся продукція сертифікована і повністю відповідає встановленим стандартам за якістю і рівнем надійності.
Вироби пройшли сертифікацію на вогнестійкість і протиударність (згідно протоколу сертифікаційних випробувань - двері металеві протиударні першої категорії міцності і класом вогнестійкості EI30).
Наша компанія виготовляє двері різного цінового діапазону: від бюджетного до елітного класів. Металеві двері виготовляються нами індивідуально під замовлення, при цьому клієнт не обмежується в габаритних розмірах вироби, у виборі типів відкривання, типів петель, видів обробки і фурнітури.

Команда наших кваліфікованих фахівців прагне до одного - індивідуально знайти підхід до кожного клієнта і максимально задовольнити всі його запити!

Серія «ECO» - це наша бюджетна серія. Ви можете вибрати різні варіанти фрезеровок і колірних рішень.

Вироби серії «STANDART» - відмінне співвідношення доступної ціни і хорошої якості. Двері даної серії призначені для установки в квартири. Їх перевага полягає в постійній наявності готових виробів на складі в трьох варіантах, що дозволить оперативно вибрати і встановити вподобані двері в Вашу квартиру.

Серія вхідних дверей «PRESTIGE» характеризується високою якістю і рівнем безпеки. Моделі даної серії - це відмінна якість, стильний дизайн, вищий рівень безпеки. У виробах серії «PRESTIGE» наші технологи втілили в життя найпрогресивніші ідеї по конструкції, обробці, комплектації. Кожні двері виготовляються індивідуально під замовлення, і неодмінно стануть не тільки гордістю, а й надійним захистом Вашого будинку.

Кожен наш клієнт, купуючи вхідні металеві двері, крім безпеки свого житла, збереження тепла в будинку, і захисту від галасливих сусідів, отримує також щоденне задоволення від користування виробом, зовнішній вигляд якого продуманий до дрібниць і радує око своїм виконанням.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 98 727 XX XX +380 98 727 3755
+380 98 727 XX XX +380 50 443 7025
Ідентифікатор: 19574